Calin Bogdan Gaurean (PNL), numit secretar de stat la Transporturi

Miercuri, 28 August 2013, ora 23:28
2986 citiri
Calin Bogdan Gaurean (PNL), numit secretar de stat la Transporturi

Liberalul Calin Bogdan Gaurean a fost numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii a premierului Victor Ponta.

Decizia de numire a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Calin Bogdan Gaurean a fost director general adjunct al Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC) si consilier in cadrul Ministerului Transporturilor.

Predare de stafeta la Ministerul Transporturilor: Ce sarcini ii traseaza Ponta lui Manescu

Ramona Manescu a preluat, miercuri, sefia Ministerului Transportului de la premierul Victor Ponta, care a detinut pana acum interimatul, iar printre sarcinile care trebuie indeplinite de noul ministru se numara absorbtia fondurilor europene, finalizarea procedurii de privatizare a CFR Marfa si rezolvarea problemelor la CFR Infrastructura si CFR Calatori.

Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor. Ce sfaturi i-a dat Basescu

Ramona Manescu a depus juramantul pentru functia de ministru al Transporturilor, la Palatul Cotroceni, in prezenta presedintelui Traian Basescu, a unor ministri, a presedintilor celor doua Camere si a consilierilor prezidentiali.

#Calin Gaurean secretar Ministerul Transporturilor, #numire secretar Ministerul Transporturilor, #Ramona Manescu numita ministru Transporturi , #Ministerul Transporturilor