Manescu: Dati-mi macar drumurile nationale, daca autostrazile raman la Sova!

Duminica, 15 Decembrie 2013, ora 11:00
2683 citiri
Manescu: Dati-mi macar drumurile nationale, daca autostrazile raman la Sova!
Foto: Pro TV

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a vorbit, duminica, despre faptul ca drumurile nationale din Romania nu se afla in portofoliul sau, ci in cel al lui Dan Sova. Ea a spus ca anul viitor se va discuta despre revenirea drumurilor nationale la Ministerul Transporturilor.

"Eu sper ca vor trece pana la urma. Nu pot sa va spun de ce nu au trecut (...) Drumurile sunt la domnul Sova si trebuie facut un act normativ prin care autostrazile raman la Sova si drumurile nationale trec inapoi la Ministerul Transporturilor", a declarat Ramona Manescu la Pro TV.

Ministrul nu este pe deplin multumita ca autostrazile raman in portofoliul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), mutata in subordinea lui Sova. Cu toate acestea, Manescu spera ca Sova sa faca multe autostrazi.

Ramona Manescu, suparata de bugetul primit la Transporturi. L-a atacat si pe Fenechiu (Video)

"Cred ca toata lumea isi aminteste ca a fost deja o decizie ca drumurile nationale sa se intoarca la Ministerul Transporturilor si nu s-a intamplat acest lucru - macar drumurile nationale. Daca autostrazile raman la domnul Sova, ok, raman la domnul Sova. Sa dea Dumnezeu sa faca foarte multe autostrazi", a spus ea.

Manescu a spus ca exista o discutie pentru ca fondurile europene pentru drumurile nationale sa fie trecute la Liviu Dragnea.

"Eu nu cred ca ar fi bine", a mai spus ministrul Transporturilor.

A.G.

#Manescu drumuri nationale, #Manescu autostrazi Sova, #Manescu ministrul Transporturilor , #Ministerul Transporturilor