Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, n-a mai calatorit de un deceniu cu trenul sau metroul

Miercuri, 28 August 2013, ora 11:24
5726 citiri
Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, n-a mai calatorit de un deceniu cu trenul sau metroul
Foto: Digi24

Ramona Manescu a preluat miercuri fraiele Ministerului Transporturilor, prilej cu care a dovedit din plin ca nu este deloc familiarizata cu problemele acestui domeniu, nici teoretic, nici practic.

Dupa ce a prezentat cateva dintre intentiile sale, ajutandu-se de o foaie pe care o avea in fata, Ramona Manescu a raspuns la cateva intrebari adresate de jurnalisti, dand dovada de o sinceritate debordanta.

De exemplu, intrebata cand a calatorit ultima data cu trenul in Romania, pentru a observa infrastructura cailor ferate, Ramona Manescu a replicat: "In 2002, cred, sau 2003. Nu sunt sigura (...) Nu stiu, cand au inceput lucrarile la Bucuresti-Constanta, insa de atunci am renuntat, deoarece calatoria dura 5 ore".

De asemenea, ministrul Transporturilor a spus ca nu stie cat costa un bilet de metrou.

"Nu am calatorit cu metroul, decat cand eram studenta, nu stiu cat costa un bilet la metrou, rutele pe care calatoream nu aveau acces la metrou", a marturisit aceasta.

Predare de stafeta la Ministerul Transporturilor: Ce sarcini ii traseaza Ponta lui Manescu

Premierul Victor Ponta, cel care i-a predat ministerul Ramonei Manescu dupa un interimat de 45 de zile, a fost vizibil amuzat de situatie, incercand sa mascheze acest lucru.

De altfel, Ramona Manescu le-a cerut jurnalistilor un "ragaz, nu foarte lung, de cateva zile", in care sa evalueze prioritatile Ministerului Transporturilor si a subliniat ca are nevoie de "toti cei care stiu si sunt vechi in minister".

De asemenea, ministrul a vorbit si despre nevoia de integritate.

"Integritate, caci pentru a fi echilibrati si competenti, trebuie sa fim si integri si va promit ca orice derapaj va fi sanctionat", a subliniat noul ministru al Transporturilor.

#Ramona Manescu metrou, #Ramona Manescu calatorit tren , #Ministerul Transporturilor