Ramona Manescu: Blaga sa sustina acuzatiile pe care le face in cazul CFR Marfa

Marti, 15 Octombrie 2013, ora 14:52
1606 citiri
Ramona Manescu: Blaga sa sustina acuzatiile pe care le face in cazul CFR Marfa
Foto: Digi 24

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a sustinut marti ca presedintele PDL, Vasile Blaga, trebuie sa-si sustina acuzatiile pe care le face in cazul CFR Marfa.

Manescu a fost intrebata de jurnalisti cu privire la declaratiile lui Vasile Blaga, care a afirmat ca privatizarea CFR Marfa este "un esec marca Victor Ponta", lucru care era previzibil pentru ca a fost o "manareala de la cap la coada intregul proces de privatizare".

"Sa spuna domnul Blaga, atunci, despre ce este vorba. Face niste acuzatii pe care trebuie sa le sustina", a replicat Manescu, la Palatul Parlamentului.

In ceea ce priveste demersul anuntat de democrat-liberali privind depunerea unei motiuni simple, ministrul Transporturilor a aratat ca "Vasile Blaga face in Parlament ce trebuie sa faca orice lider de grup parlamentar".

"Poate sa depuna cate motiuni doreste dumnealui, numai sa fie fundamentate si sa aiba sanse sa le treaca", a spus Manescu.

Blaga, despre privatizarea CFR Marfa: Un nou esec marca Victor Ponta (Video)

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca privatizarea companiei CFR Marfa reprezinta "un nou esec marca Victor Ponta" si ca le va propune colegilor sai de partid sa depuna o motiune simpla in Parlament pe aceasta tema.

#Ramona Manescu Vasile Blaga CFR Marfa, #Blaga motiune CFR Marfa, #Manescu privatizare CFR Marfa , #Ministerul Transporturilor