Ramona Manescu, la Transporturi - Ponta i-a trimis propunerea lui Basescu

Luni, 26 August 2013, ora 10:07
2055 citiri
Ramona Manescu, la Transporturi - Ponta i-a trimis propunerea lui Basescu
Foto: Arhiva

Premierul Victor Ponta i-a trimis, luni dimineata, presedinteului Traian Basescu propunerea de numire a Ramonei Manescu in functia de ministru al Transporturilor.

In cazul in care presedintele Traian Basescu accepta nominalizarea, Ramona Manescu ar urma sa depuna juramantul de ministru chiar luni seara, inainte de expirarea interimatului.

Ramona Manescu, intrebata cati kilometri de autostrada are Romania: Nu suntem la scoala

Ramona Manescu a fost nominalizata duminica, dupa ce premierul Victor Ponta a refuzat varianta de numire a liberalului Nini Sapunaru la conducerea Ministerului Transporturilor.

Ramona Manescu a declarat in urma propunerii sale ca ministru ca increderea colegilor sai din PNL o "onoreaza si obliga", dar si ca se bucura ca este "sotia lui Rares Manescu si prietena Dacianei Sarbu".

Ramona Manescu, propunere - surpriza pentru sefia Transporturilor. Ponta, de acord

Eurodeputatul este casatorita cu vicepresedintele PNL Rares Manescu, cel care este si primarul Sectorului 6 din Bucuresti.

"Pe mine ma onoreaza si ma obliga increderea colegilor mei din PNL si increderea premierului Victor Ponta. Nu pot sa fac pronosticuri privind optiunea domnului Traian Basescu. Am cel putin curajul, vointa, energia sa-mi pun la dispozitie toata experienta capatata in Parlamentul European, in relatiile capatate cu toate institutiile europene", a spus Ramona Manescu la Realitatea TV.

Nini Sapunaru: Ramona Manescu este o solutie foarte buna pentru Transporturi (Video)

Ramona Manescu este europarlamentar din 2007. Este membra a grupului ALDE din Parlamentul European, fiind coordonator in Comisia pentru Dezvoltare Regionala si membru in Comisia pentru Ocuparea Fortei de Munca si Afaceri Sociale. De asemenea, face parte din delegatiile Parlamentului Eurpean pentru relatiile cu Peninsula Arabica si Japonia. Manescu este membra a Partidului National Liberal din anul 1990.

Predoiu: Dupa familia Ceausescu si Ponta, avem acum familia Manescu

In cadrul grupului ALDE este coordonator in Comisia pentru Dezvoltare Regionala, membru in Comisia pentru Ocuparea Fortei de Munca si Afaceri Sociale si membru in Comisia de Cultura si Educatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Ramona Manescu Transporturi, #Ramona Manescu ministru, #propunere Ponta Basescu Transporturi , #Ministerul Transporturilor