Ramona Manescu trece de la 6.000 de euro ca europarlamentar, la doar 1.000 ca ministru

Marti, 27 August 2013, ora 12:27
1923 citiri
Ramona Manescu trece de la 6.000 de euro ca europarlamentar, la doar 1.000 ca ministru
Foto: Arhiva

Ramona Manescu, noul ministru al Transporturilor, regreseaza masiv din punct de vedere salarial, de la 6.000 de euro pe luna ca europarlamentar, la doar 1.000 ca ministru.

In Parlamentul European, munca Ramonei Manescu era retribuita cu 74.500 de euro, adica aproape 6.000 de euro lunar.

Noul job este incomparabil mai prost platit, salariul sau de ministru fiind de doar 1.000 de euro pe luna, arata Ziarul Financiar.

Cu bani mai putini, Ramona Manescu are si responsabilitati mai mari. Ea trebuie sa hotarasca soarta bugetului de 6,3 miliarde de lei a Ministerului Transporturilor, va incerca sa duca la capat privatizarea CFR Marfa, sa atraga banii europeni si sa finalizeze proiecte importante, cum e cel al noii magistrale a metroului bucurestean spre cartierul Drumul Taberei.

Ramona Manescu este prietena cu Daciana Ponta, sotia premierului, si sotia lui Rares Manescu, primarul sectorului 6. Manescu devine si a doua femeie care e numita ca ministru la Transporturilor, dupa Anca Boagiu.

#Ramona Manescu salariu mare regres, #Ramona Manescu ministru salariu mic, #Ramona Manescu transporturi europarlamentar , #Ministerul Transporturilor