Ramona Olaru a început să plângă la volan. Ce-a pățit în trafic asistenta de la ”Neața cu Răzvan și Dani”

Vineri, 24 Martie 2023, ora 17:48
3434 citiri
Ramona Olaru a început să plângă la volan. Ce-a pățit în trafic asistenta de la ”Neața cu Răzvan și Dani”
Ramona Olaru

Ramona Olaru, cunoscuta asistentă de la ”Neața cu Răzvan și Dani”, a relatat pe rețelele sociale un episod emoționant de care a avut parte în timp ce se afla la volanul mașinii sale, prin București.

„Tocmai am văzut un gest foarte drăguț, pe care cu siguranță nu-l mai vezi în vremurile astea pe nicăieri. În tot traficul nebun de pe Magheru, nu la trecerea de pietoni, un tinerel cu o mașină cu jantele mov - asta mi-a rămas în cap - a oprit tot traficul pentru a o ajuta pe o bătrânică să treacă.

Tocmai rămăsese blocată undeva între benzi și se mișca foarte greu. Și a oprit tot traficul ca să o ajute să treacă. Mai rar. Big like! Un pic m-a făcut să plâng, dar foarte drăguț!”, a precizat Ramona Olaru pe Instagram.

„Am zis să spun acest lucru pentru că, din păcate, uităm să fim oameni sau să fim buni, pentru că suntem în goană după treaba noastră și după ce avem noi de făcut și uităm de legăturile și conexiunile dintre noi, oamenii. Cam astea ar trebui să fie, de fapt, mai importante și mai puternice.

Dacă poți să faci un bine, de ce să treci peste și să nu-l faci? Hai să fim mai buni! Poate sună clișeic sau pueril, dar cât se poate, oricând, oriunde, în orice situație. Și nu doar ca să te vadă altcineva că faci binele, fă-l acolo, să fie!”, a mai spus vedeta.

#ramona olaru, #trafic, #asistenta , #stiri media