O prezentoare de la PRO TV a dat în judecată Spitalul Filantropia după ce bebelușul pe care l-a născut ar fi făcut meningită

Miercuri, 12 Ianuarie 2022, ora 17:10
14876 citiri
O prezentoare de la PRO TV a dat în judecată Spitalul Filantropia după ce bebelușul pe care l-a născut ar fi făcut meningită
Ramona Păuleanu. Foto: Fcebook /

Prezentatoarea de la PRO TV, Ramona Păuleanu, a cerut un milion de euro despăgubire după ce bebelușul său s-a îmbolnăvit grav imediat după naștere.

Vedeta a anunțat totul printr-un mesaj pe facebook, unde a dezvăluit toate cele întâmplate.

Ramona Păuleanu a născut prematur gemeni, un băiețel și o fetiță. Bucuria sa a fost rapid umbrită de faptul că nu s-a putut externa cu ambii copii, băiețelul aflându-se multe luni, în spital. Bebelușul ar fi contractat o bacterie în spital imediat după naștere.

"Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, baiatul meu a facut septis si meningita bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care câștigam, către o cauză în care credeam.

Îmi voiam baiatul bine, nu-i suma să compenseze suferința lui.

N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta.

De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul asta, dar acum știu că merg până în pânzele albe.

Asta după ce, si atunci, și acum, spitalul dovedește că joacă murdar.

Printre altele, ASTĂZI am aflat ca tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauză că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic.

Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare.

Nu, nu sistemul medical romanesc e putred, ci oamenii din el.

Că doar nu mârșav nu poate fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc.

Sunt convinsă că or sa inventeze tot felul de mizerii, ma aștept la orice. Dar âi anunț pe această cale, că și eu merg până la capăt.

Păcat de oamenii oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în aceasta mocirlă. Și-mi pare rău că îi amărasc cu acest mesaj", a scris Ramona Păuleanu pe facebook.

Citește și:
Mesajul vedetei Pro TV, după prima zi de muncă la Antena 1. Cum a resimțit schimbarea
Mesajul vedetei Pro TV, după prima zi de muncă la Antena 1. Cum a resimțit schimbarea
Jurnalista Ramona Păuleanu, consacrată la Pro TV, s-a întors în televiziune după mai mult de doi ani de pauză, și a intrat în echipa Observator de la Antena 1, unde prezintă vremea....
Corina Caragea, escapadă în orașul în care s-a îndrăgostit la 14 ani FOTO
Corina Caragea, escapadă în orașul în care s-a îndrăgostit la 14 ani FOTO
Frumoasa prezentatoare a știlor sportive de la Pro TV, Corina Caragea, este pasionată de călătorii și nu ratează nicio ocazie de a pleca măcar într-un city-break. După ce a petrecut...
#Ramona Pauleanu, #pro tv, #spitalul filantropia, #bebelus nascut prematur, #meningita, #daune , #spital