Ramona Strugariu, reactie dupa ce avocatul general CJUE si-a publicat concluziile in cazul SIIJ: "Sectia Speciala este o structura profund toxica pentru sistemul de justitie"
Ramona Stugariu / PLUS
Ramona Strugariu, eurodeputata a Aliantei USR PLUS, arata, intr-o postare pe Facebook, publicata miercuri, 23 septembrie, ca Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ), cunoscuta ca Sectia Speciala, este "profund toxica pentru sistemul de justitie din Romania, care este astazi mai dezechilibrat si mai fragil decat oricand." Reactia Ramonei Strugariu vine dupa ce avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene, Michal Bobek, si-a prezentat concluziile in cazul primelor sase procese care privesc mai multe modificari aduse Legilor Justitiei din Romania de coalitia PSD-ALDE. In ceea ce priveste Sectia Speciala, Michal Bobek spune ca "reglementarea SIIJ (n.r. - Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie) nu ofera garantii suficiente pentru a inlatura orice risc de influenta politica asupra functionarii si a compunerii sale". Ramona Strugariu trece in revista toate concluzile lui Michal ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Ramona Stugariu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Ramona Stugariu
Ramona Stugariu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ramona Stugariu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: