„Combaterea satanismului”. Liderul cecen Ramzan Kadîrov a sugerat că Rusia ar putea ataca o altă țară europeană

Marti, 07 Februarie 2023, ora 08:14
8371 citiri
„Combaterea satanismului”. Liderul cecen Ramzan Kadîrov a sugerat că Rusia ar putea ataca o altă țară europeană

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a sugerat într-o postare pe Telegram că Rusia ar putea ataca Polonia după încheierea așa-numitei operațiuni speciale din Ucraina.

„Nu o ascund, eu personal am o astfel de intenție și am afirmat în repetate rânduri că lupta împotriva satanismului ar trebui să continue în toată Europa și, în primul rând, pe teritoriul Poloniei”, a scris Kadîrov.

El a menționat că șeful Biroului pentru Politică Internațională din Biroul Președintelui Poloniei, Marcin Przydacz, a spus că Varșovia se așteaptă la o creștere a ofertei de arme din Statele Unite. Da, Polonia a dat o mare parte din rezervele sale Ucrainei.

„Ca parte a sprijinirii Ucrainei, Varșovia a reușit să-și epuizeze propriile resurse militare, iar acum este confuză: ce se întâmplă dacă, după finalizarea cu succes a SVO (războiului din Ucraina), Rusia începe să denazifice și să demilitarizeze următoarea țară?!" a scris Kadyrov.

Trebuie remarcat faptul că Marcin Przydacz a declarat în emisiunea postului polonez TVN24 că NATO trebuie să-și consolideze flancul estic. În plus, este de așteptat o creștere a prezenței militare americane în Polonia.

„Ne așteptăm la o accelerare în achiziționarea de echipamente militare... Astăzi ne dorim să primim și să achiziționăm echipamente care să ne elimine deficiențele astfel încât să ne simțim cu toții în siguranță”, a spus un oficial polonez.

Potrivit lui, nimeni în Polonia nu vrea război, dar este necesar să se înfrâneze Rusia.

„Vrem să reținem Rusia, astfel încât Rusia să-și dea seama că nu este profitabil să provoci în niciun fel Polonia, nu este profitabil să destabilizați în niciun fel situația dintr-o țară NATO”, a spus politicianul.

#Ramzan Kadirov, #amenintare, #atac Rusia, #Polonia, #Satanism, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina