Marian Rada, indecis dupa esecul cu Brasov: "Pentru noi, nu era bun un rezultat de egalitate. Era bun un punct, dar nu in situatia in care se afla Rapid"

Sursa: ProSport
Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 05:45
110 citiri
Rapid a pierdut cu 0-1 in fata Brasovului si ramane cu doar doua victorii in acest sezon. Readus pe banca, Marian Rada n-a reusit sa schimbe prea multe. Soarta meciului cu Brasov s-a complicat si mai mult dupa ce Mera a fost eliminat in prima repriza.

Marian Rada spune insa ca arbitrul a gresit, deoarece fundasul Rapidului nu ar fi trebuit sa primeasca al cartonas galbeen in acea faza. Antrenorul gruparii din Giulesti spera ca va reusi in etapele urmatoare sa imbunatateasca situatia din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.