Rapidul, intre Champions League si desfiintare

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 29 Octombrie 2008, ora 07:29
1872 citiri
Rapidul, intre Champions League si desfiintare

Situatia clubului Rapid Bucuresti este din ce in ce mai neclara. Oficialii si finantatorii echipei se contrazic in declaratii, cei dintai anuntand pericolul falimentului in timp ce oamenii cu bani se gandesc la participarea in Liga Campionilor.

Directorul general al clubului, Constantin Zotta, a anuntat ca situatia alb-visiniilor este disperata si ca a reusit cu greu sa stranga 100.000 de euro pentru cheltuielile curente.

"Rapidul nu va intra in faliment, nu se pune problema sa se intample asa ceva. Daca se va continua asa, daca nu va ajuta nimeni, o sa fie greu. Noi suntem disperati, nici nu stim ce sa mai facem. Joi veti afla ceva important, avem o solutie inedita pentru a rezolva aceasta criza financiara. Abia am reusit sa aduc saptamana asta 100.000 de euro in club, sa mai supravietuim si noi. Problemele sunt legate de cele doua personaje, Copos si Taher", a spus Zotta la Fanatik Show.

Aflat in Statele Unite ale Americii, patronul Fathi Taher il arata cu degetul pe George Copos, insinuand ca el ar fi vinovat de criza financiara. Omul de afaceri iordanian spune ca nu mai poate baga bani in club daca nu este actionar si in acte, aruncand pisica in curtea lui Copos. Taher este insa optimist si ii asigura pe jucatori ca isi vor primi banii cand va ajunge in tara.

Fostul boss din Giulesti nici nu vrea sa auda de ce spune Fathi Taher, declarand doar ca exista un contract semnat si ca iordanianul trebuie sa-l respecte.

Colac peste pupaza, presedintele Ligii Suporterilor Rapidisti, Gigi Corsicanu, a anuntat ca giulestenii vor scoate actiuni la vanzare, pentru a iesi din colaps.

"Se vor scoate actiuni la vanzare, toate pentru iubitorii acestei echipe. O actiune va costa 42 de lei, iar intreaga lor valoare se va ridica la aproape 10.500.000 de euro. Banii pe care i-a investit Fathi Taher la Rapid se vor transforma in actiuni, el va avea majoritatea, cu 40%", a explicat Corsicanu.

Ziare.com te invita sa-ti spui opinia in legatura cu situatia Rapidului. Crezi ca va iesi din criza sau dimpotriva, exsista pericolul desfiintarii?

O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O arbitră din România la semifinala Ligii Campionilor, cu Ovidiu Hațegan în camera VAR
O brigadă din România va conduce returul uneia dintre semifinalele UEFA Women’s Champions League, informează FRF. Iuliana Demetrescu se va afla la centru la partida Chelsea – Barcelona,...
Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul interimar al giuleștenilor, l-a înlocuit în minutul 60 al meciului cu Farul pe Krasnoqi, dar internaționalul kosovar nu l-a privit pe tehnician și chiar...
#Rapid, #desfiintare, #Liga Campionilor, #Taher, #copos, #bani, #criza financiara , #Champions League