Rapid, invinsa de Hapoel pe National Arena

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 23:55
4757 citiri
Rapid, invinsa de Hapoel pe National Arena

Rapid Bucuresti a pierdut ultimul meci disputat pe teren propriu in editia 2011/2012 a Europa League. Giulestenii au fost invinsi de Hapoel Tel Aviv cu scorul de 3-1 la capatul unei partide in care elevii lui Lucescu au fost depasiti la toate capitolele.

"Alb-visiniii" au abodat meciul cu gruparea israeliana din postura formatiei deja eliminata din competitie, astfel ca in joc erau doar palmaresul, punctele care se adaugau ratingului tarii si banii acordati de UEFA castigatoarei.

Razvan Lucescu a trimis in teren o formula de echipa aproape ideala, doar Pancu fiind lasat pe banca de rezerve. Chiar si asa, elevii lui nu au aratat mai nimic in fata unui National Arena infiorator de gol.

Dupa cateva minute de tatonare, oaspetii au pus stapanire pe joc, dominand din punct de vedere tactic. Hapoel a deschis scorul in minutul 12, atunci cand Burca a gresit grav iar Igiebor a profitat de gafa invingandu-l pe Dani Coman.

Au urmat cateva minute de joc mai bune pentru gazdele de la Rapid, insa acelasi Burca a iesit in evidenta cu un fault stupid pe final de repriza, arbitrul de centru dictand corect lovitura de la 11 metri. Tamuz a marcat si a dus scorul la 2-0.

Imediat, rapidistii primesc cadou un penalti din partea arbitrului iar Deac reduce din diferenta, insa giulestenii sunt pedepsiti in prelungiri de Toama, care finalizeaza un contraatac de manual.

Partea secunda a fost una in care gazdele bucurestene au atacat, in marea majoritate a timpului degeaba, iar oaspetii s-au aparat inteligent.

Ciprian Deac a obtinut o lovitura de la 11 metri in minutul 66, insa tot el a ratat penaltiul, consfintind astfel rezultatul final.

Rapidul a pierdut fara drept de apel intalnirea cu Hapoel si sunt sanse mari ca baietii lui Lucescu cel mic sa termine Grupa C a Europa League pe ultima pozitie.

Partida dintre Rapid si Hapoel a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul intalnirii:

FINAL DE MECI !!! Rapidul a pierdut fara drept de apel!

Min.85 Rapidistii incearca sa mai inscrie, desi nici ei nu mai par convinsi ca pot schimba soarta meciului.

Min.78 Bozovici incearca o finalizare fantezista, dar mingea se duce peste transversala.

Min.74 Rapidul isi intensifica presiunea la poarta lui Edel, dar deocamdata aceasta nu este concretizata pe tabela.

Min.67 Deac rateaza lovitura de la 11 metri!

Min.66 Penalti pentru Rapid! Deac a pornit intr-o cursa frumoasa si a fost faultat in careul lui Hapoel!

Schimbare Rapid: Sburlea intra in locul lui Grigorie.

Min.58 Pancu centreaza bine, insa Grigorie si Deac trec pe langa minge.

Min.56 Pancu suteaza peste poarta din lovitura libera.

Schimbare Rapid: Pancu intra in locul lui Cassio.

Min.49 Greseala in defensiva israeliana, Grigorie preia, patrunde in careu si suteaza dintr-un unghi imposibil, insa Edel respinge din nou.

Schimbare Rapid: Oros a intrat in locul gafeorului Burca.

Min.46 A INCEPUT REPRIZA SECUNDA !!!

________________________

FINALUL PRIMEI REPRIZE !!!

Min.45+1 GOL HAPOEL !!! Rapidul este suprinsa pe contraatac, Damari paseaza frumos in centrul careului la Toama care inscrie fara probleme!

Min.43 GOOOL RAPID !!! Deac inscrie din penalti!

Min.42 Penalti Rapid! Cassio "scoate" o lovitura de la 11 metri, israelienii protesteaza vehement!

Min.40 GOL HAPOEL !!! Tamuaz marcheaza din penalti!

Min.39 Penalti Hapoel! Burca il trage de tricoul pe Damari si "centralul" arata punctul de la 11 metri!

Min.36 Bozovici dribleaza frumos in banda si centreaza in fata portii, insa Cassio ajunge din nou tarziu la intalnirea cu balonul.

Min.33 Ocazie mare a israelienilor ratata prosteste. Damari a sutat pe langa poarta lui Dani Coman din interiorul careului, fara a fi presat de vreun fundas roman.

Min.30 Elevii lui Lucescu se chinuie sa ajunga la poarta lui Edel, pe care nu au mai amenintat-o de minute bune.

Min.25 Gresesc si fundasii lui Hapoel, insa Deac nu a reusit sa profite, iesind in lateral si pierzand in final balonul.

Min.20 Faza buna pentru Rapid! Roman a patruns bine in careul advers, a driblat scurt un adversar si a sutat puternic, insa Edel a scos in corner.

Min.18 Yadin este avertizat cu cartonas galben.

Min.14 Edel respinge peste transversala un balon sutat de Deac.

Min.12 GOL HAPOEL !!! Igiebor deschide scorul pe National Arena dupa o mare gafa a defensivei rapidiste!

Min.10 Faza buna a Rapidului, insa Cassio nu ajunge la o centrare buna trimisa in careul mic.

Min.7 Roman suteaza de la distanta, Edel retine fara probleme.

Min.4 Rapidul a inceput mai curajos, jucatorii lui Lucescu avand posesia si pasand in jumatatea adversa.

Min.1 A inceput meciul !!!

INFO: Rapidul nu mai are sanse de calificare in primavara europeana, meciul fiind unul de palmares. Giulestenii ar putea aduce insa puncte pentru coeficientul de tara.

Echipele de start:

RAPID: Coman - Cretu, Marcos Antonio, Burca, Bozovic - Grigore, Apostol, Grigorie - Roman, Cassio, Deac.

Rezerve: Straton, Ezequias, Oros, Ionita, Pancu, Sburlea, Surdu.

Antrenor: Razvan Lucescu.

HAPOEL: Apoula, Pecalka, Fransman, Kende, Shish, Toama, Abutbul, Yadin, Igiebor, Damari, Tamuz.

Rezerve: Kleyman, Badier, Khutaba, Mahmmoud, Cohen, Oremus, Lala.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc, pe cuvântul meu, în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#rapid invinsa hapoel, #rapid invinsa national arena, #rapid hapoel live, #Rapid Hapoel Europa League, #Rapid grupe Europa League , #Europa League