Copos baga Rapidul in insolventa

Miercuri, 07 Noiembrie 2012, ora 14:24
3037 citiri
Copos baga Rapidul in insolventa

George Copos, inca patron al Rapidului, este decis sa bage formatia din Giulesti in insolventa.

Potrivit Dolce Sport, omul de afaceri a demarat deja formalitatile necesare pentru declararea insolventei Rapidului, actiune ce va avea loc la sfatsitul acestei saptamani.

Masura, destul de radicala, pe care o pregateste Copos in Giulesti nu va afecta vizibil activitatea echipei, ea fiind menita mai mult sa ii opreasca pe creditori sa isi ceara datoriile si, eventual, sa blocheze conturile clubului.

De asemenea, declararea insolventei va demonstra ca intentia de a se retrage din fotbal este cat se poate de clara in momentul de fata.

Vinde Rapidul in rate!

O noua gaselnita a lui George Copos este aceea de a ceda Rapidul in rate!

Omul de afaceri, sustine sursa citata, este dispus sa renunte imediat la echipa, singura conditie pusa eventualilor cumparatori fiind aceea de a veni cu doua milioane de euro, bani ce reprezinta salariile pana la finalul sezonului si datoriile urgente.

Desi sustine ca vinde gruparea visinie cu un euro, Copos ar avea de recuperat aproximativ 4 milioane de euro, suma cu care a imprumutat Rapidul de-a lungul timpului.

Pentru a nu pune presiune pe "urmasul" sau, este dispus sa primeasca acest bani esalonat, timp de patru ani, incepand cu 2013.

George Copos a ajuns la Rapid in 1992, sub patronajul sau giulestenii reusind sa castige doua titluri de campioni, patru Cupe ale Romaniei si patru Supercupe.

Citeste si:
Motivul pentru care guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
Motivul pentru care guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
Guvernul Ungariei nu va mai lansa în următorii doi ani noi investiții transfrontaliere, adică în regiunile locuite de maghiari, printre acestea aflându-se și Transilvania, conform agenției...
Liberalii de la centru reacționează după ce PNL Satu Mare a anunțat că rupe relațiile cu UDMR
Liberalii de la centru reacționează după ce PNL Satu Mare a anunțat că rupe relațiile cu UDMR
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a reacționat marţi, 16 august, după anunţul PNL Satu Mare privind ruperea relaţiilor cu UDMR la nivel local şi retragerea tuturor liberalilor din...
Comentarii