Copos nu vrea sa mai auda de Rapid

Marti, 21 Mai 2013, ora 07:55
2269 citiri
Copos nu vrea sa mai auda de Rapid

George Copos, patronul formatiei Rapid Bucuresti, nu vrea sa mai auda de gruparea din Giulesti, de jucatorii si de suporterii ei.

Omul de afaceri se confrunta cu probleme mari in justitie si i-a anuntat pe rapidisti ca nu il mai intereseaza ce se intampla cu echipa.

"S-a rupt definitiv! Ever, never nu vreau sa mai aud de suporteri, de jucatori, nu vreau sa-i mai intalnesc niciodata! Fanii si-au batut joc si au scuipat un om care venise cu sufletul deschis la Rapid si il aducea pe seicul Makhtoum din Emirate alaturi de club! E vorba despre saracu' Taher! Da, saracu' Taher! Atunci s-a rupt definitiv!", a spus Copos la Tribunal, dupa cum anunta Gazeta Sporturilor.

Fostul vicepremier nu a renuntat la ideea de a dona actiunile Rapidului catre suporteri, rupandu-se astfel definitiv de club.

"Actiunile la Rapid le donez imediat cum fanii isi fac o entitate care sa le preia."

George Copos a izbucnit in plans in momentul in care a aflat ca "Dosarul Transferurilor" a fost trimis catre Curtea de Apel pentru rejudecare.

Aceasta decizie este sinonima cu acordarea unui ragaz important pentru cei opt inculpati, care au sanse mari sa petreaca inca un an in libertate.

Emotiile lui Copos sunt insa mari pentru ca el a fost deja condamnat intr-un alt dosar, "Loteria", si ar putea ajunge dupa gratii daca avocatii sai nu ii vor impresiona pe judecatori la recurs.

Quarterly Report - Editia 4

Cum a reacționat Răducu Mazăre la anunțul eliberării tatălui său. ”Am învăţat că nu trebuie să avem aşteptări”
Cum a reacționat Răducu Mazăre la anunțul eliberării tatălui său. ”Am învăţat că nu trebuie să avem aşteptări”
Răducu Mazăre s-a arătat foarte fericit de vestea eliberării tatălui său și a precizat că va merge cu familia să să-l aștepte pe Radu Mazăre la ieșirea din închisoare. Instanța a...
"Nu putem avea o relaţie". Cu ce îl amenință candidatul liberal Sebastian Burduja pe Nicușor Dan
"Nu putem avea o relaţie". Cu ce îl amenință candidatul liberal Sebastian Burduja pe Nicușor Dan
Dacă nu acceptă să participe la o dezbatere electorală, Nicușor Dan nu va mai fi susținut de liberali, în eventualitatea obţinerii unui nou mandat, a anunţat luni, 27 mai, în şedinţa...
#Copos actiuni Rapid, #Copos Dosarul Transferurilor, #Copos plans Tribunal , #George Copos
Comentarii
Poza NEUTRONU
NEUTRONU
rank 5
nici rapidul...