Investitorul misterios de la Rapid rupe tacerea

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 16:32
3231 citiri
Investitorul misterios de la Rapid rupe tacerea

Investitorul misterios care se pregateste sa preia clubul Rapid, Virgil Dumitru, a rupt tacerea si a vorbit despre plecarea lui Copos si viitorul formatiei giulestene.

Omul de afaceri si-a inceput discursul cu ridicarea in slavi a actualului patron, dupa care a dezvaluit cum se va face trecerea catre un noua formula de conducere.

"George Copos este patronul echipei de 20 de ani, Rapidul a avut cele mai mari performante cu el la conducere. Acum are o problema personala si eu il inteleg. Faptul ca dansul nu mai simte foarte multe pentru fotbalul din Romania... El considera ca a acumulat mult stres in acesti 20 de ani si ar vrea sa iasa. Probabil ca si partea financiara conteaza foarte mult pentru ca venim dupa 3 ani de criza.

Deocamdata, ca sa poata sa plece de la Rapid, trebuie sa gaseasca un nou investitor. Eu am venit la Rapid ca vicepresedinte al Consiliului de Administratie in primavara pentru ca sunt un rapidist adevarat si e echipa mea de suflet. Nu m-am implicat financiar pana acum, asa cum s-a spus.

Simtind ca domnul Copos nu mai poate si nu mai vrea sa se implice a trebuit sa ma apuc sa caut investitori. Deocamdata Copos este patronul echipei si eu sper sa ramana. Dar am negociat cu el ca si cum eu as cumpara clubul. De ce? Pentru ca vreau sa existe continuitate, vreau sa gasim un grup de investitori sau un investitor care sa poata mentine echipa la un nivel ridicat", a spus Virgil Dumitru la DigiSport.

Totodata, el si-a manifestat convingerea asupra intentiilor lui George Copos.

"Sunt 100% convins ca el vrea sa vanda Rapidul!"

Motivul secret al retragerii lui George Copos

Motivul surprizatoarei decizii a lui George Copos ar fi reprezentat de problemele pe care acesta le are cu justitia. Patronul Rapidului este judecat in doua dosare "grele", "Loteria" si cel al "transferurilor", motiv pentru care vrea sa iasa din atentia mass-media.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#investitor Rapid, #Virgil Dumitru Rapid, #Copos vinde Rapid, #George Copos fotbal Rapid , #George Copos