Sumudica a fost dat afara de la Rapid

Miercuri, 27 Aprilie 2011, ora 14:08
3870 citiri
Sumudica a fost dat afara de la Rapid

Marius Sumudica a fost dat afara de la Rapid, patronul George Copos anuntand ca rezilierea contractului va fi inregistrata la Comisia de Licentiere a FRF in cursul zilei de miercuri.

"Eu insist ca despartirea sa se faca, probabil se va face azi. E decizia staff-ului sau daca pleaca cu el sau nu. Dinu Gheorghe se afla la FRF, la Comisia de Licentiere. In aceasta dupa-amiaza, la orele 15.00-16.00 o sa ne intalnim cu Marius Sumudica si Dinu Gheorghe la Pro Rapid pentru rezilierea de comun acord a contractului, iar antrenamentul de la ora 17.00 o sa-l conduca cineva din staful tehnic . Oricum, este doar o refacere, nu este ceva complicat.

Trebuie sa se rezolve situatia asta, e rusinos ce se intampla. Eu consider ca in vara am facut o greseala, era un antrenor fara experienta. La Rapid ai nevoie de experienta pentru a gestiona grupul. Poate ca Sumudica va fi un unul dintre cei mai buni antrenori romani la 50-60 de ani, va avea usile mereu deschise la Rapid. Dinu Gheorghe trebuie sa vina cu propuneri. Ideal ar fi sa fie un antrenor nu doar pentru cele 5 etape, ci si pentru viitor. Nu conteaza daca e roman sau strain. Cred ca am autoritatea ca om care a bagat 8 milioane la echipa in acest an sa ma implic. E rusinos ce se intampla acum. Ar fi o nenorocire sa se rateze Europa League. Din punctul meu de vedere, Sumudica e demis. Se incearca o despartire pe cale amiabila", a spus George Copos, informeaza Prosport.

Seful gruparii din Giulesti nu stie cine va fi inlocuitorul lui Sumudica.

"Nu stiu deocamdata, nu pot sa avansez niciun nume. Il astept pe domul Dinu sa vedem ce solutii de antrenor propune. Cosmin Contra este liber, de Viorel Moldovan am inteles ca ar fi prin SUA. Nu imi dau seama cate solutii avem in momentul de fata", a mai spus Copos.

Rapid Bucuresti a pierdut meciul disputat pe teren propriu cu Sportul Studentesc, scor 0-1, in etapa a 29-a a Ligii 1.

Infarngerea suferita in fata ultimei clasate din Liga 1 l-a scos din minti pe George Copos, care l-a demis pe antrenorul Marius Sumudica.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Sumudica dat afara rapid, #Sumudica demis Rapid, #Marius Sumudica Rapid, #Copos demite Sumudica , #George Copos