Rapidul va fi vandut din nou!

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 12:10
2444 citiri
Rapidul va fi vandut din nou!

Clubul Rapid trece printr-o perioada extrem de nefasta iar lucrurile nu par ca vor intra pe un fagas normal in viitorul apropiat. Omul care a cumparat echipa de la Copos este gata s-o vanda din nou!

Inainte ca Adrian Zamfir sa preia Rapidul, George Copos a negociat cedarea "feroviarilor" omului de afaceri Gruia Stoica, cel care va deveni, foarte probabil, proprietarul CFR Marfa.

Discutiile s-au impotmolit in momentul respectiv, insa Gruia Stoica a ramas interesat de echipa si este gata sa faca o noua oferta.

"Gruia a promis ca daca nu are nici o problema cu privatizarea, cumpara Rapid. Preluarea clubului giulestean se va face fara nicio problema, doar sa semneze actele in privinta CFR Marfa. Rapidul i-ar oferi surplus de imagine de care are nevoie, insa conteaza in aceasta achizitionare si ca este apropiat sufleteste de club. Din punctul de vedere al banilor, nu ar fi nici o problema, suma pe care o investeste in club este infima pentru el in conditiile in care pentru CFR Marfa plateste 202 de milioane de euro sa achizitioneze firma, iar de alte 200 de milioane este obligat sa faca angajari si investitii", au dezvaluit apropiati ai lui Gruia Stoica, anunta Fanatik.

In schimbul echipei, omul de afaceri ar urma sa plateasca aproximativ 5 milioane de euro.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Gruia Stoica Rapid, #Rapid vandut Copos, #Gruia Stoica cumpara Rapid, #Gruia Stoica patron Rapid , #Liga I