Rapidul risca sa ramana fara nocturna

Miercuri, 20 Octombrie 2010, ora 07:44
1469 citiri
Rapidul risca sa ramana fara nocturna

Rapidul risca sa ramana fara nocturna la meciul cu Pandurii, din cauza datoriilor pe care clubul de fotbal le are catre CS Rapid, proprietarul arenei din Giulesti.

Presedintele Clubului Sportiv, Mihai Zaharia, spune, intr-un interviu publicat in editia tiparita a cotidianului Libertatea, ca va taia nocturna daca George Copos nu isi plati datoriile.

"Noua, celor de la Clubul Sportiv Rapid, Copos si 'Dinu "Vama" (Dinu Gheorghe, presedintele FC Rapid - n.r.) au sa ne dea peste 540.000 de lei. Pentru apa, nocturna, teren si alte utilitati. I-am dat in judecata de cateva luni. Ei mi-au promis ca sunt oameni solvabili si ca vor plati esalonat, dar sa stai pe un stadion care nu-ti apartine e cu totul altceva. Imi arunca cate doi, trei lei cand le vine lor cheful!

Sa joace la Pro Rapid cu Pandurii, ca pe Giulesti n-o sa mai calce. Cu mine s-a terminat orice discutie. Pai, am ajuns sa ma duc ca un prost in fiecare zi la banca si sa nu vad nici un ban? Gata, mi-a ajuns, voi trece la fapte! Meciul urmator de pe Giulesti, cel cu Pandurii, se va juca fara nocturna! Sa-l mute la alta ora. Daca nu joaca in nocturna, nu mai incaseaza banii de pe drepturile TV. Si la astia trebuie sa joci de la ora 19.00 in sus. Nu mai merge la infinit cu mascarada asta", a tunat Zaharia.

De altfel, patronul Rapidului, George Copos, a recunoscut ca echipa are inca mari probleme financiare si a anuntat ca in pauza competitionala din iarna trebuie sa vanda cativa jucatori pentru a acoperi pierderile si datoriile.

In acest moment, giulestenii se afla pe locul 3 in clasamentul Ligii 1, in spatele celor de la Otelul si FC Timisoara, cu sanse reale de a ocupa in final unul din locurile ce duc in Liga Campionilor.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#nocturna stadion Rapid, #presedinte CS Rapid, #Rapid Pandurii fara nocturna, #Copos datorii CS Rapid , #Liga I