Meci nebun pentru Rapid. Cum s-a terminat confruntarea cu Krim, având ca miză calificarea în sferturile Ligii Campionilor

Duminica, 26 Martie 2023, ora 18:48
5471 citiri
Meci nebun pentru Rapid. Cum s-a terminat confruntarea cu Krim, având ca miză calificarea în sferturile Ligii Campionilor
Sorina Tîrcă a marcat șase goluri pentru Rapid FOTO facebook

După 29-24 în tur, Rapid și Krim Ljublijana s-au întâlnit în returul de la București, unde giuleștencele aveau nevoie de o victorie la șase goluri diferență pentru a merge mai departe, în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin.

Elevele lui Kim Rasmussen au câștigat într-o atmosferă entuziasmantă, cu scorul de 30-24 și au obținut calificarea în sferturi.

Estavana Polman a fost cea mai bună marcatoare a Rapidului, cu opt reușite, urmată Sorina Grozav (șase goluri) și Kanor (cinci goluri).

Pentru un loc în Final Four-ul de la Budapesta, Rapid va juca împotriva lui Vipers Kristiansand, formație calificată direct în sferturi datorită clasării pe prima poziția în Grupa A, care este și deținătoarea trofeului.

În aceeași fază a competiției, CSM București va întâlni echipa daneză Team Esbjerg.

Celelalte două sferturi sunt:

Odense - Gyor

Ferencvaros - Metz

Meciurile din sferturile de finală sunt programate în 29/30 aprilie şi 6/7 mai, iar Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie.

#Rapid, #calificare, #istorica, #sferturi, #Liga Campionilor, #meci, #giulesti, #Krim , #stiri handbal