Manea vorbeste despre transferurile Rapidului

Sambata, 09 Ianuarie 2010, ora 17:48
1284 citiri
Manea vorbeste despre transferurile Rapidului

Antrenorul Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, sambata, ca s-a ajuns la un acord pentru transferul jucatorilor Edgars Gauracs, Elliot Grandin si Mamadou Diakite, care sunt asteptati saptamana viitoare la Bucuresti pentru finalizarea negocierilor.

"In mare ne-am inteles pentru Edgars Gauracs si Elliot Grandin, mai ramane ca ei sa vina luni la Bucuresti pentru a incheia contractele de joc. Letonul va veni la Rapid sub forma de imprumut de la Ventspils, cu optiune de cumparare, iar Grandin este liber de contract. De asemenea, il asteptam la negocieri si pe Diakite, care a jucat ultima oara la Excelsior Mouscron. Sper sa fie jucatorii de care avem nevoie", a afirmat tehnicianul.

Atacantul francez Elliot Grandin, care are origini congoleze, are 22 de ani si si-a reziliat in toamna contractul cu formatia Olympique Marseille, care il transferase in urma cu doi ani de la Caen. Fost international de tineret, Grandin are 56 de jocuri in Ligue 1 si trei goluri marcate, iar in sezonul trecut a bifat si un meci pentru Marseille in grupele Ligii Campionilor.

Letonul Edgars Gauracs (21 de ani), legitimat la vicecampioana Letoniei, Ventspils, este capitanul si golgheterul al zi al echipei nationale de tineret. In toamna, atacantul a marcat trei goluri in partida cu nationala de tineret a Romaniei in victoria nationalei sale, scor 5-1, din cadrul preliminariilor Campionatului European.

Cel de-al treilea jucator aflat pe lista de achizitii a giulestenilor, mijlocasul Mamadou Diakite, provine de la formatia belgiana Excelsior Mousron, care a fost exclusa de curand din campionat din cauza problemelor financiare. In varsta de 24 de ani, fotbalistul francez evolueaza pentru nationala statului Mali, iar in cariera a mai trecut pe la Metz si Vitoria Setubal.

In schimb, conducerea Rapidului incearca sa gaseasca o solutie pentru a se desparti de Ivelja si Joao Paulo Pinto. "Incercam sa ii vindem sau sa ii imprumutam la anumite echipe", a spus presedintele CA, Ioan Taban.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#nicolae manea, #transferuri iarna Rapid , #Nicolae Manea
Comentarii