Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB

Marti, 16 Aprilie 2024, ora 17:57
3156 citiri
Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB
Dan Șucu FOTO facebook

FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.

În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziţia a cincea, la un singur punct în faţa lui Sepsi OSK, ultima din Play-Off.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri şi 9 înfrângeri.

De asemenea, în Giuleşti nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, şi Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonţ, alături de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă, care vor pregăti echipa pentru derby-ul cu FCSB din etapa următoare.

Gheorghe Răducan, cunoscut sub numele de „Corsicanu'”, unul dintre liderii galeriei rapidiste, a anunțat că patronii Dan Șucu și Victor Angelescu vor începe negocierile pentru găsirea unui nou antrenor, începând din vară, iar primul nume vehiculat este cel al lui Marius Șumudică.

„Am așteptat și eu decizia conducerii. Chiar am vorbit acum câteva minute și cu Victor Angelescu, și cu domnul Șucu. Am înțeles că au întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi.

Eu sunt transparent pentru că prin vocea mea trebuie să informez suporterii rapidiști despre ce se întâmplă la club. E o normalitate. I-am solicitat domnului Șucu să mă informeze și pe mine ce decizie au luat ca eu să pot transmite tuturor suporterilor.

Asta a fost decizia, s-a întrerupt colaborarea cu Cristiano Bergodi, sunt interimari Lobonț cu Adi Iencsi și am înțeles că urmează să aibă o întâlnire cu Marius Șumudică. Din România, din ce am înțeles, nu vor lua în calcul alt antrenor în afară de Marius Șumudică. Mai sunt variante dacă apare un nume sonor de antrenor străin.

Asta nu înseamnă că o să fie Marius Șumudică antrenorul Rapidului. Au zis că se vor întâlni și cu Marius Șumudică, dar nu e bătut în cuie că Marius Șumudică e noul antrenor al Rapidului. Nu se mai pune problema ca Șumi să fie acum antrenorul Rapidului până la finalul sezonului.

Sub nicio formă nu va fi cu FCSB. Dacă se ajunge la o înțelegere cu Marius Șumudică, abia de la finalul campionatului o să preia echipa”, a spus Gheorghe Răducan, pentru Fanatik.

Quarterly Report - Editia 4

Neil Lennon, prezentat oficial la Rapid: ”E prea devreme să știu, dar îl voi învăța”. Ce jucător l-a impresionat
Neil Lennon, prezentat oficial la Rapid: ”E prea devreme să știu, dar îl voi învăța”. Ce jucător l-a impresionat
Tehnicianul nord-irlandez Neil Lennon a fost prezentat oficial, marţi, ca noul antrenor al echipei Rapid. El a spus că este fericit să preia gruparea giuleşteană şi a menţionat că a fost...
Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO
Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO
Echipa de fotbal Rapid Bucureşti a anunţat, luni, pe site-ul oficial, perfectarea contractului cu tehnicianul nord-irlandez Neil Lennon, care va ocupa funcţia de antrenor principal. "Suntem...
#Rapid, #antrenor, #Dan Sucu, #Marius Sumudica , #stiri fotbal