5 modalitati de a ramane insarcinata rapid

Duminica, 31 Mai 2009, ora 18:45
12207 citiri
5 modalitati de a ramane insarcinata rapid

Speri sa ramai insarcinata cat mai repede posibil, in pofida crizei economice globale? Iti doresti sa-ti intemeiezi o familie si nu sti cum sa faci sa treaca timpul mai repede?

Publicatia online Shine a intocmit o lista cu cinci sfaturi numai bune pentru a concepe "rapid" un bebelus.

1. Ia in considerare o detoxifiere

E bine sa faci o detoxifiere a organismului, daca vrei sa-ti sporesti fertilitatea. Cand nu functioneaza cum trebuie, dezechilibrul hormonal da peste cap sistemul reproductiv.

E bine sa te informezi ce alimente, obiceiuri alimentare si suplimente ajuta la detoxifierea organismului si sporirea fertilitatii.

2. Descopera-ti greutatea ideala

Studiile arata ca greutatea optima poate spori fertilitatea; fie ca esti deasupra sau sub greutatea fertila, e bine sa stii ca trebuie sa gasesti un echilibru pentru ca fertilitatea ta sa fie la maximum.

Afla care este greutatea ta ideala calculand indexul masei corporale, si urmeaza regimul necesar pentru a-ti spori sansele de a concepe un copil.

3. Incearca yoga pentru fertilitate

Exercitiile cu impact scazut sunt absolut necesare atunci cand incerci sa ramai insarcinata. In acelasi timp, exercitiile cu intensitate ridicata streseaza excesiv metabolismul.

Din acest motiv, yoga, mai ales miscarile create special pentru a spori fertilitatea, creeaza un echilibru fizic si energetic in sistemul reproductiv, indeparteaza depresia si anxietatea si te invata tehnici de respiratie care pregatesc organismul pentru a da nastere unei noi vieti.

4. Masaj pentru cupluri si de de-stresare

Studiile arata ca tehnicile de masaj fac bine fertilitatii, reducand toxinele, sporind fluxul de sange catre pelvis si curatand caile circulatorii ale sistemului reproductiv. Per total, se imbunatateste functionarea organelor, ceea ce conduce la o crestere a fertilitatii.

Daca va convingeti partenerul, tehnicile de masaj, practicate in intimitate de cupluri, sporesc increderea, comunicarea si fertilitatea.

5. Grupuri de sustinere

Studiile au relevant ca atunci cand esti inconjurata de femei care trec prin aceeasi experienta, adunate intr-un grup de sustinere, se inregistreaza o crestere a ratei fertilitatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#sfaturi sporire fertilitate, #sanse crestere fertilitate , #stiri Rapid