Ziare.com

Acord pentru vanzarea Rapidului: Moldovan preia echipa cu precontract

Marti, 25 Martie 2014, ora 21:48

   

Acord pentru vanzarea Rapidului: Moldovan preia echipa cu precontract
Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, si Adrian Zamfir, actionarul majoritar al giulestenilor, au ajuns la un acord in privinta vanzarii clubului.

Pentru a nu lungi si mai mult tranzactia, partile vor semna un precontract, urmand ca cedarea propriu-zisa a echipei sa se faca dupa efectuarea unui audit.

Moldovan vrea sa preia Rapidul cat mai repede pentru a plati cateva dintre datoriile clubului si a inlesni astfel procesul de aprobare a planului de reorganizare.

"Rezultatele negocierilor sunt clare. Important e ca oamenii vor sa cedeze, iar Viorel vrea sa ia clubul. Nu am cunostinte de averea lui, pesemne ca mai e cineva cu el. Se cedeaza, nu se cumpara nimic, nu se da niciun ban. Probabil ca se va face un precontract, pentru ca pana vineri sa putem achita niste bani jucatorilor, in vederea licentierii. Viorel a cerut si un audit, care nu se face intr-o zi, dar ceea ce e important e ca s-au inteles pentru cedarea Rapidului.

Au fost anumite probleme, sa nu credeti ca a fost usor. E o situatie dificila. Suntem prinsi acum cu Tribunalul, cu dosarul de licentiere. Maine dimineata se semneaza un contract, iar zilele urmatoare vor fi rezolvate restul problemelor", a declarat presedintele Rapidului, Nicolae Manea, la DigiSport.

Aflat in insolventa de mai bine de un an, clubul din Giulesti va afla vineri, la Tribunal, daca i se aproba planul de reorganizare.

O alta probleme a "visiniilor" este dosarul de licentiere, care trebuie depus pana la sfarsitul acestei luni.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1893 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

precontract !

- ce-i asta , un fel de casatorie de proba ? oricum la sfarshitu' lunii se lamureshte , daca nu chiar poimaine :o(

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor