Antrenorul Rapidului: Sunt cel mai prost din Liga 1

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 09:49
2327 citiri
Antrenorul Rapidului: Sunt cel mai prost din Liga 1

Adus mai mereu in situatii de urgenta pe banca Rapidului, antrenorul Marian Rada a descris in termeni ironici conditiile in care lucreaza la echipa din Giulesti.

Tehnicianul in varsta de 52 de ani a explicat de ce a ales sa preia din nou gruparea din Grant si a recunoscut ca e cel mai slab platit antrenor din Liga 1.

"M-am gandit si eu de multe ori ce mi-a trebuit mie sa vin antrenor principal, in haosul acesta, cand puteam sa stau la echipa a doua sa mai scot cativa copii. Nu voia insa nimeni sa se bage si nu pot lasa clubul la greu. Eu chiar vreau sa fac ceva pentru Rapid, spre deosebire de altii. Cand vor fi din nou bani, vor aparea alti antrenori dornici.

Asta sunt eu, Marian Rada. Cel mai prost, cel mai fraier, cel mai slab si mai neplatit antrenor din Liga I, dar nu plang. De ce am acceptat, nu? Toti se iau de mine. Ganea spunea ca sunt antrenor de locul 10. Sumudica, daca ne batea in 'U' Cluj - Rapid, cred ca spunea ca el trebuie sa fie in locul meu, la Rapid, ca nu i s-a dat ce merita. Nici nu vreau sa ma gandesc cum se batea cu pumnii in piept. E treaba lor, nu le raspund", a declarat Rada intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul.

Tehnicianul rapidist a recunoscut ca uraste marile rivale Steaua si Dinamo, formatii care in pinia sa au castigat titluri fraudulos in perioada comunista.

"Eu vorbesc doar de Steaua si de Dinamo, pentru ca le urasc. Au castigat titluri fraudulos inainte de '90. Restul nu ma intereseaza. Eu tot ala raman", a mai spus Rada.

Fostul fundas se afla la Rapid inca din 1994 si a antrenat pana in prezent atat la echipa mare, cat si la cea secunda si de tineret.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Rada antrenor Rapid, #probleme financiare Rapid , #stiri Rapid
Comentarii