Apelul pentru cazul "Bricheta", amanat pentru 8 aprilie

Joi, 03 Aprilie 2008, ora 15:11
1724 citiri
Apelul pentru cazul "Bricheta", amanat pentru 8 aprilie

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a hotarat joi amanarea judecarii apelului in cazul partidei dintre Rapid si Steaua, la cererea oficialilor de sub podul Grant.

"Sper sa se faca dreptate. Ne aparam cauza pana la capat si speram ca totul sa fie judecat in spirit de Fair-Play. Campioana si celelalte locuri trebuie sa fie decise pe teren. Avem probe foarte bune pentru a ne apara, dar vom solicita amanarea cazului pentru ca am primit abia miercuri convocarea si nu este in conformitate cu regulamentul", a spus Constantin Zotta, fiind sustinut de actionarul George Copos.

"Incercam sa ne cautam dreptatea si trebuie sa fie clar pentru toata lumea ca ierarhiile nu se stabilesc la masa verde. Trebuie sa aparam cauza si nazuintele jucatorilor".

Actionarul rapidist nu iarta nicio ocazie de "a arunca cu noroi" in patronul Stelei, Gigi Becali.

"Sunt convins ca si acum a fost o premeditare. Prealuminatul facator (n.r. Gigi Becali) este principalul vinovat. Nimeni de la Federatie nu vrea sa stabileasca un clasament fals, trebuie sa respecte regulamentele. Trebuie si avem sanse mari sa castigam", a spus Copos.

La capatul opus, Becali a declarat la Sport.ro ca nu isi face probleme legate de decizia pe care o va lua Comisia de Apel.

"Nu am nicio problema si chiar nu stiu ce va decide Comisia de Apel, dar nu cred ca vor fi probleme. E normal ca cei de la Rapid sa fie optimisti, de aceea fac apel, dar ei stiu ca se duc acolo de pomana. Dar tot se duc, asta e. Si eu faceam la fel", a declarat latifundiarul din Pipera.

Comisia de Apel urmeaza a se reintalni pe 8 aprilie la sediul Federatiei Romane de Fotbal pentru a judeca suspendarea partidei din Giulesti, dupa ce arbitrul central, Alexandru Deaconu, a fost lovit in cap cu o bricheta aruncata din tribune.

Dan Șucu, șef de galerie! Ce decizie a luat patronul Rapidului după reținerea lui Bocciu
Dan Șucu, șef de galerie! Ce decizie a luat patronul Rapidului după reținerea lui Bocciu
Acţionarul principal al FC Rapid, Dan Şucu, a anunţat, joi, într-un comunicat, că va merge alături de galeria rapidistă la meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, de sâmbătă, de la...
Herta Muller și alți 39 de laureați Nobel, scrisoare deschisă împotriva lui Putin: „Reprezintă o amenințare directă pentru întreaga umanitate”
Herta Muller și alți 39 de laureați Nobel, scrisoare deschisă împotriva lui Putin: „Reprezintă o amenințare directă pentru întreaga umanitate”
39 de laureați ai Premiului Nobel au semnat o scrisoare deschisă împotriva regimului lui Vladimir Putin. Oameni de știință, economiști și scriitori au cerut liderilor mondiali să...
#zotta, #copos, #Becali, #Rapid, #Steaua, #caz, #bricheta, #deaconu, #comisia, #apel , #stiri Rapid