Comisia de Recurs a respins apelul Rapidului in cazul Varga-Balan

Marti, 16 Martie 2010, ora 17:37
1178 citiri
Comisia de Recurs a respins apelul Rapidului in cazul Varga-Balan

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins apelul facut de clubul Rapid impotriva deciziei Comisiei de Disciplina, care a suspendat saptamana trecuta judecarea cazului jucatorilor Dacian Varga si Tiberiu Balan.

"Intrunita marti, 16.03.2010, Comisia de Recurs a LPF a respins recursul formulat de FC Rapid. Pe cale de consecinta, conform Incheierii din 10.03.2010 a Comisiei de disciplina, Comisia de solutionare a litigiilor si Comisia de disciplina urmeaza sa judece cauza pe fond", se arata intr-un comunicat al ofiterului de presa al Ligii, Adrian Ionescu.

Gruparea FC Timisoara a contestat dreptul de joc al fotbalistilor Varga si Balan si a depus in acest sens un memoriu la Comisia de Disciplina a LPF, banatenii solicitand victoria la masa verde.

Comisia de Disciplina a suspendat apoi luarea unei decizii si a cerut punctul de vedere al Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor.

Giulestenii au depus si ei un apel impotriva hotararii de suspendare a deciziei, apel respins in cursul zilei de marti.

Dacian Varga si Tibi Balan au ajuns in Giulesti dupa ce perioada de transferuri a expirat. Pentru a-i putea legitima pe cei doi, Copos si Siman au speculat regulamentul, infiintand pe loc un al treilea satelit al Rapidului.

Rapid 3 a fost inscrisa in Liga a IV-a, la Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti, condusa de fostul sef al CCA si actual vicepresedinte al FRF, Vasile Avram, si i-a cumparat pe Varga si Balan, iar cum o echipa are voie sa trimita fotbalisti la echipa satelit si, respectiv, sa aduca de acolo altii pe parcursul sezonului, fostii "studenti" au ajuns sub comanda lui Nae Manea.

Rapidul s-a impus in derbiul disputat vineri seara datorita unui gol magnific marcat de Matici, acesta punctand cu un sut de toata frumusetea, de la mare distanta.

M.D.

Citeste si:
Recurs la memorie - pe urmele constituției fesenisto-securiste ediția 1991
Recurs la memorie - pe urmele constituției fesenisto-securiste ediția 1991
A intrat în abecedarul politic faptul că Antonie Iorgovan a fost „părintele Constituției“ postdecembriste. Iliescienii îl socotesc și acum ca fiind un geniu al comisiei constituționale....
De ce ne conduc proștii?
De ce ne conduc proștii?
Pentru că mediocritatea a devenit... sub-mediocritate, urmare a scăderii vertiginoase a nivelului educației reale.Grav și deranjant în societate este când pe curba distribuției gausiene a...
Sursa: Ziare.com