Firma Griro se retrage de la Rapid

Miercuri, 16 Aprilie 2008, ora 07:29
2541 citiri
Firma Griro se retrage de la Rapid

Omul de afaceri iordanian, Fathi Taher, a anuntat ca firma Griro se va retrage de la Rapid, iar Taher si Copos vor ramane singurii actionari la club, informeaza Fanatik.

"Firma Griro se va retrage de la Rapid! Asa e cel mai corect ca sa evitam orice suspiciune legata de Dinamo, care ar putea sa ne faca rau si noua, si lor. Il respect pe domnul Badea si cred ca am luat cea mai inteleapta hotarare. Eu voi ramane in continuare patron la clubul Rapid ca persoana fizica", a spus Taher.

Fathi Taher a declarat ca la baza deciziei sta o discutie cu presedintele Rapidului, Constantin Toma.

"Nicolae Badea este actionar la Griro si am mai vorbit sa nu se inteleaga ca este si la Rapid. Am vorbit si cu domnul Toma si domnul Badea si am considerat ca asa este cel mai bine. La rapid sunt numai rapidisti. Deciziile le voi lua numai eu si domnul Copos. Eu vreau sa asigur ca eu cu domnul Copos ne vom intelege, vom lucra ca o echipa de la egal la egal, chiar daca eu am 80% si el 20%. Copos este un om de cuvant care iubeste Rapidul", a spus omul de afaceri la Specialul de la Sport.ro.

Iordanianul a vorbit si despre partida controversata dintre CFR Cluj si Rapid, si este de parere ca giulestenii au dat totul pe teren, nevazandu-l pe Marian Rada un om indepartat de la carma echipei, anuntand si o "curatenie generala" in vara.

"La meciul cu CFR nu cred ca au fost jucatori care au lasat-o mai moale. Si noi suntem suparati ca si ei pentru munca de la meciul cu Steaua a fost furata. Am venit la Rapid sa fac performanta si nu stau acolo pur si simplu. Rada nu m-a dezamagit, este foarte calm, comunica foarte bine cu jucatorii, si imi place ca nu discuta aiurea. Va exista o schimbare mare la Rapid in vara cand unii vor pleca si altii vor ramane", a declarat Taher.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Șucu aruncă bomba ! Ce antrenor vine la Rapid: Are studii la cea mai bună școală
Dan Șucu aruncă bomba ! Ce antrenor vine la Rapid: Are studii la cea mai bună școală
Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, a anunțat faptul că știe deja cine va fi următorul antrenor al echipei, dacă se va califica în cupele europene. „Promisiunea noastră fermă pentru...
Celebrul antrenor român a refuzat Iranul din cauza dronelor. Vine la Rapid?
Celebrul antrenor român a refuzat Iranul din cauza dronelor. Vine la Rapid?
Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Gaziantep și încă așteaptă să vadă cu ce club va semna. Marius Șumudică a intrat în direct la TV și a comentat inclusiv...
#Taher, #griro, #Rapid, #retrage, #copos , #stiri Rapid