Ilie Iordache, aproape de un transfer la Rapid

Luni, 12 Ianuarie 2009, ora 15:48
835 citiri
Ilie Iordache, aproape de un transfer la Rapid

Unul dintre cei mai promitatori jucatori romani, mijlocasul Ilie Iordache, este foarte aproape de un transfer la Rapid.

La giulesteni, mijlocasul formatiei Pandurii Targu Jiu ar putea veni liber de contract, dupa ce si-a depus memoriu la FRF, acuzandu-i pe oficialii gorjeni ca nu i-au platit mai multe restante financiare.

Mai mult, presedintele gruparii Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, ar accepta sa il cedeze gratis pe Iordache la Rapid, insa doar in cazul in care oficialii giulesteni vor renunta la orice pretentie pentru transferul fundasului Ionut Stancu.

"Daca cei de la Rapid il vor pe Ilie Iordache, atunci sa vina la discutii. Eu il las pe Iordache la Rapid daca cei de acolo nu mai au nicio pretentie pentru Ionut Stancu. Se pare ca Iordache nu prea mai vrea sa joace pentru Pandurii, si-a depus si memoriu chiar daca nu are dreptate in acest caz. Noi ne-am inteles deja cu Rapid pentru imprumutul lui Stancu, insa sunt mai multe probleme cu contractul", a spus Condescu pentru NewsIN.

Ilie Iordache (23 de ani) a fost achizitionat de Pandurii Targu Jiu in aceasta vara, de la Dinamo, contra sumei de 500.000 de euro, dupa ce timp de doua sezoane a evoluat sub forma de imprumut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
#Marian Condescu, #ilie iordache, #Rapid, #pandurii targu jiu, #ionut stancu , #stiri Rapid