La revedere, Copos! Rapid, condus de... o femeie!

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 14:13

   

La revedere, Copos! Rapid, condus de... o femeie!
Tribunalul Bucuresti a admis cererea SC FC Rapid SA si a deschis procedura de insolventa a clubului condus de George Copos, numind ca administrator judiciar pe Cristina Andronache.

"Numeste administrator judiciar pe CII (n.r. - Cabinet Individual de Insolventa) Andronache Cristina care va indeplini atributiile prevazute de art.20 din lege, cu o remuneratie de 2500 lei din averea debitorului. Pune in vedere administratorului judiciar indeplinirea formalitatilor privind mentionarea la registrul comertului a reprezentantilor permanenti ai sai", se mentioneaza in solutia Tribunalului Bucuresti.

Instanta a fixat ca termen limita de definitivare a tabelului creantelor data de 28 februarie 2013. De asemenea, urmatorul termen pentru continuarea procedurii de insolventa a fost programat la 8 martie 2013, de la ora ora 09.00.

Tribunalul Bucuresti a inregistrat, la 3 decembrie, dosarul privind cererea de intrare in procedura de insolventa a SC Fotbal Club Rapid SA, societatea care administreaza gruparea giulesteana.

Rapid se confrunta cu mari probleme financiare, jucatorii si angajatii clubului fiind neplatiti de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii si fata de alte societati. Conform anuntului facut, la 5 decembrie, de presedintele CA, Ion Taban, gruparea giulesteana a acumulat datorii de 29,4 milioane de euro, dintre care 21 de milioane sunt catre actionarul majoritar George Copos si catre firmele acestuia. Copos a anuntat ca este dispus sa renunte la o mare parte din suma pe care o are de incasat pentru a scoate clubul din criza.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 3843 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor