Ziare.com

Motivul incredibil al problemelor de la Pro Rapid

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 14:17

   

Motivul incredibil al problemelor de la Pro Rapid
Baza de pregatire a celor de la Rapid Bucuresti, Pro Rapid, a ramas fara curent electric si gaze, astfel ca nu mai poate fi folosita de jucatori.

Motivul acestor probleme este, insa, unul incredibil.

Nu datoriilor i-au facut pe furnizori sa intrerupa livrarile de curent si gaze, ci... metroul!

"Antrenamentul de joi l-am mutat la Buftea pentru ca de ieri nu avem curent la Pro Rapid. Ieri au fost oprite si gazele. Situatia asta nu este numai la noi, e in tot cartierul. Eu stau in zona si nici eu nu am curent acasa. Se lucreaza la metrou la noua magistrala si au taiat tot, curent, gaze. Ne-am certat cu ei, pentru ca au zis ca dau drumul astazi, dar pana la ora asta nu au rezolvat decat problema gazelor. Curentul au zis ca revine peste vreo ora. Clubul nu are datorii la furnizorii de utilitati, ultimele facturi pe care le-am primit la gaze si curent sunt din 12 si 16 august, in total 9.600 de lei si le-am platit. Acum urmeaza sa vina facturile pe septembrie.

Dupa ce ca ne-au lasat fara curent, acum cei de la metrou ne-au zis sa ii lasam sa sparga in Pro Rapid ca sa traga o conducta. In apropiere este o statie de metrou veche (statia Laminorului - n.red.), sapata pe vremea lui Ceausescu, care e inundata. Iar ei vor sa traga o conducta si sa deverseze apa aia in lacul Straulesti. Le-am zis ca nu le permitem, chiar daca ne-au propus si despagubiri. Sa traga teava prin cimitir daca vor, noi nu ii lasam sa sparga la noi in baza", a explicat Nicolae Cristescu pentru Mediafax.

Dezastru la Rapid: S-a oprit curentul, s-au oprit gazele

Anuntul despre problemele de la Rapid a fost facut de Marian Rada, fostul antrenorul al "feroviarilor" lasand sa se inteleaga faptul ca facturile la utilitati n-au mai fost platite.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1364 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor