Pitbull: Am venit in Romania datorita marelui proiect al Rapidului

Miercuri, 16 Iulie 2008, ora 18:05
1414 citiri
Pitbull: Am venit in Romania datorita marelui proiect al Rapidului

Noua achizitie a formatiei Rapid Bucuresti, Claudio Mejolaro, sosit in Romania in cursul zilei de miercuri, a anuntat ca motivul pentru care a acceptat oferta giulestenilor a fost proiectul prezentat de tehnicianul Jose Peseiro si actionarul principal Fathi Taher.

"Am venit datorita proiectului mare pe care mi l-au prezentat Peseiro si Taher. Peseiro este un antrenor mare si el m-a convins sa accept oferta Rapidului. M-a sunat permanent, iar ceea ce mi-a spus m-a determinat sa vin in Romania", a declarat "Pitbull".

Si mijlocasul achizitionat in aceasta pauza competitionala de catre giulesteni, Juliano Spadacio, are o parere buna despre echipa cu care a semnat si anunta ca isi doreste doar sa evolueze cat mai mult.

"In Elvetia am avut o perioada solicitanta, au fost antrenamente tari, dar cred ca am facut o treaba buna. Astept startul campionatului, unde vor fi meciuri puternice. Sper sa joc cat mai mult. Stiu ca nu va fi usor, dar sunt pregatit sa o fac. Nu stiu daca Rapidul este mai puternica acum dupa venirea portughezilor si a brazilienilor, asta vom vedea in meciurile oficiale", a declarat Spadacio.

Mijlocasii rapidisti se pun serios pe treaba sub comanda portughezului Jose Peseiro si anunta isi doresc sa castige campionatul in viitorul sezon.

"Cred ca suntem puternici si avem incredere in noi. In Elvetia a fost un cantonamnet solicitant, dar e normal sa fie asa pentru ca avem obiective indraznete. Eu imi propun sa fiu campion cu Rapid, asa cum am vrut si anul trecut, dar pentru asta trebuie sa castigam fiecare meci. Nu pot spune acum care sunt diferentele dintre echipa de acum si cea de anul trecut, pentru ca nu am disputat decat meciuri amicale", a declarat Cesinha, adaugand faptul ca se cunoaste cu "Pitbull" de pe vremea cand activa in Portugalia.

Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Gestul kosovarului Krasniqi la Constanța, dezaprobat clar de către specialiști
Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul interimar al giuleștenilor, l-a înlocuit în minutul 60 al meciului cu Farul pe Krasnoqi, dar internaționalul kosovar nu l-a privit pe tehnician și chiar...
Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Dan Șucu caută antrenor la Rapid. Mitică Dragomir a făcut un anunț neașteptat, știe cine este acesta
Rapid a înregistrat în eșec în partida cu Farul iar Bogdan Lobonț nu s-a impus ca antrenor pe banca echipei. În aceste condiții, patronul Dan Șucu caută un antrenor. Dumitru Dragomir,...
#Rapid, #proiect, #cesinha, #venit, #pitbull, #Spadacio , #stiri Rapid