Rapidistii acuza arbitrajul

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 07:27
2077 citiri
Rapidistii acuza arbitrajul

Rapidistii sunt nemultumiti de rezultatul derbiului cu Dinamo si au gasit un vinovat pentru remiza anosta din Giulesti - arbitrul Ovidiu Hategan.

Tehnicianul Razvan Lucescu a fost primul care l-a luat "in colimator" pe Hategan, despre care a spus ca i-a fost frica sa dicteze un penalti impotriva celor de la Dinamo.

"De mult cred ca un meci considerat derbi nu a fost controlat cu autoritatea cu care am facut-o noi astazi. Pressingul nostru a facut-o pe Dinamo sa para o echipa mica. Din pacate, nu am reusit sa marcam din ocaziile pe care le-am avut. Situatia noastra a creat o precipitare care nu ne-a permis sa fim concentrati in fata portii. Este greu, pentru ca 11 metri a fost, in ciuda a ceea ce a spus domnul Huzu. Se confirma ce am spus zilele trecute.

Daca am fi primit acel 11 metri, altul era deznodamantul. A fost o teama de a acorda 11 metri impotriva lui Dinamo. Sunt destule faze impotriva Rapidului, dar mergem mai departe. Asta este, trebuie sa continuam la Cluj ce am facut azi bine. Un aspect pozitiv este ca ne-am dominat copios adversarul. Nu mai avem niciun obiectiv", a spus Lucescu jr la DigiSport.

La randul sau, si presedintele clubului, Constantin Zotta, fost arbitru, l-a luat la rost pe "centralul" Hategan.

"Nu poti invinge daca nu inscrii, cu toate ca am avut ocazii. Vad ca arbitrajele ostile continua impotriva Rapidului. Il rog pe domnul Craciunescu sa faca o analiza si sa ne raspunda. Au fost doua lucruri impotriva regulamentului: unul a fost ca un membru al CCA, domnul Lazarescu, a intrat in vestiarul arbitrilor. Al doilea a fost ca domnul Huzu, un alt membru al CCA, a intrat la pauza in direct la TV si a spus ca nu a fost penalti la faza lui Surdu, desi a fost evident ca e lovitura de pedeapsa", a reclamat Zotta.

Rapid si Dinamo au terminat la egalitate, scor 0-0, in derbiul etapei cu numarul 24 din Liga 1.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#rapidistii acuza arbitraj, #arbitraj rapid dinamo, #hategan rapid dinamo, #rapid dinamo remiza giulesti , #stiri Rapid
Comentarii