Ziare.com

Rapidistii sunt chemati din vacanta pentru a se decide soarta clubului

Duminica, 16 Iunie 2013, ora 18:01

   

Rapidistii sunt chemati din vacanta pentru a se decide soarta clubului
Desi toata lumea era in vacanta dupa terminarea sezonului de Liga I, jucatorii de la Rapid au fost chemati luni la ora 17 pentru a afla care va fi soarta clubului, dupa intalnirea decisiva care va avea loc, intre George Copos si Nicolae Cristescu.

Luni la pranz are loc intalnirea dintre actualul patron George Copos si omul care vrea sa cumpere actiunile clubului, Nicolae Cristescu, intalnire care ar trebui sa se termine cu semnarea actelor pentru cedarea Rapidului.

Dupa cum au decurs ultimele negocieri, Nicolae Cristescu si asociatul sau in afaceri, Adrian Zamfir, vor prelua clubul Rapid fara sa faca nicio plata directa lui George Copos, insa vor fi nevoiti sa achite de urgenta o mare parte din salariile restante ale jucatorilor, in valoare de circa 500.000 de euro, plus alte taxe si impozite in valoare de 2,1 milioane de euro, asa cum anunta DigiSport.

In plus, George Copos i-a convins pe cei doi oameni de afaceri sa achite si un mare credit de 1,05 milioane de euro, un credit pe care initial Cristescu si Zamfir nu doreau sa-l preia si din cauza caruia tratativele de preluare a clubului au stagnat la un moment dat.

D.A.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 718 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor