Rapidul nu trebuie salvat din banii bucurestenilor - Sondaj Ziare.com

Luni, 24 Iulie 2017, ora 11:31
4640 citiri
Rapidul nu trebuie salvat din banii bucurestenilor - Sondaj Ziare.com
Foto: Facebook/FC Rapid Bucuresti

Rapidul nu trebuie salvat din banii bucurestenilor, considera cea mai mare parte a cititorilor Ziare.com care au participat la un sondaj pe aceasta tema.

Astfel, din cele 5.890 de persoane care au luat parte la sondaj, 4.330 ne-au spus ca nu sunt de acord ca primariile din Bucuresti sa cumpere brandul Rapid. In schimb, 1.005 cititori au considerat ca ar fi o idee buna, iar pe 555 nu ii intereseaza deloc subiectul.

Oamenii din PSD s-au intrecut in ultima perioada in a face promisiuni cu privire la salvarea clubului giulestean.

Primul a fost primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, care a promis un buget de cel putin 17 milioane de euro pe an, din bani publici.

A urmat apoi declaratia de dragoste a lui Liviu Dragnea fata de Rapid, afirmand ca il va sustine "moral" pe primarul Sectorului 1, pentru a salva clubul de fotbal.

"Mi-a zis ca vrea sa se implice ca si autoritate in clubul Rapid si am spus ca il sustin moral, ca sunt rapidist de la 3 ani", a spus Dragnea.

A venit apoi si randul primarului general Gabriel Firea sa isi afirme sustinerea fata de Rapid.

Edilul Capitalei a declarat ca este "o dorinta a tuturor" pentru salvarea Rapidului si pentru a-l aduce in prima liga, precizand ca in proiect e implicat si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

"Este o dorinta a noastra, a tuturor, fie ca suntem sau nu microbisti, sa contribuim la salvarea unui brand national. Cred ca echipa Rapid are foarte multi fani. Eu sunt un om care face sport, incurajez sportul.

Finantam, asa cum stiti, prin CSM activitatile sportive si m-as implica si eu, bineinteles, alaturi de cei doi primari - primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, si primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu - pentru salvarea acestui brand national", a spus Firea, citata de Agerpres.

Dar acestia nu au fost singurii oameni din lumea politica interesati de preluarea brandului Rapid. Chiar sotul Gabrielei, Florentin Pandele, a spus ca doreste si el sa cumpere brandul.

Duminica, insa, Primaria Sectorului 1 a anuntat ca a renuntat la ideea de a prelua una dintre echipele fanilor Rapidului dupa ce s-a asigurat ca poate folosi numele si emblema giulestenilor si va infiinta un nou club.

Edilul Daniel Tudorache sustine acum ca isi doreste un club care sa apartina autoritatilor locale si pe care sa il branduiasca Rapid.

Adevaratul Rapid este in acest moment in faliment din cauza datoriilor uriase pe care le-a acumulat.

Exista doua echipe in ligile inferioare care pretind ca sunt adevaratele urmase, insa nu exista si actele necesare care sa ateste acest lucru.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Rapid bani bucuresteni, #palmares Rapid vandut, #faliment Rapid , #stiri Rapid