Regenereaza-ti parul rapid

Vineri, 05 Februarie 2010, ora 08:07
27677 citiri
Regenereaza-ti parul rapid

Dupa o perioada stresanta sau o interventie chirurgicala parul se resimte. Firul se subtiaza si devine sensibil. Astfel, caderile de par iti vor da batai de cap si vei avea nevoie de o metoda sigura si simpla pentru a-ti regenera parul rapid.

Produsele cosmetice de pe piata sunt costisitoare, nu sunt toate potrivite tipului tau de par si, chiar daca ai investit multi bani in ele, rezultatele au intarziat sa apara, informeaza itshealthylife.com.

Specialistii americani sunt de parere ca cele mai eficiente produse de regenerare a parului sunt cele naturiste pentru ca actioneaza in primul rand asupra intregului organism si rezultatele sunt de lunga durata.

Fa-ti rezerve de ulei de masline, lamaie, oua, lapte, iaurt si ulei esential de migdale. Sunt cateva secrete ale mastilor de par folosite pentru regenerare pe care, daca le cunosti, in cateva luni iti vei recapata podoaba capilara de altadata.

Poti aplica oricare dintre aceste uleiuri pe parul spalat. Este foarte important masajul cu acest produs pentru stimularea circulatiei de la nivelul scalpului. Dupa cel putin 20 de minute, acopera parul cu un prosop.

Uleiurile esentiale sau cel de masline extravirgin au un timp de actionare mai indelungat. Este ideal sa aplici masca seara, inainte de culcare si sa clatesti parul dimineata, dupa opt ore in care mineralele si vitaminele acestor produse au hranit firul de par in principal la radacina.

Poti alterna masca de uleiuri esentiale, pe care o aplici o data la doua zile, cu cea de lamaie si ou sau ou si iaurt. Aceasta actioneaza mult mai rapid. Dupa spalarea obisnuita, maseaza scalpul cu masca naturala, iar dupa 20 de minute o poti indeparta cu apa calda in abundenta.

Primele rezultate vor fi inregistrate in cel putin o luna. Parul va incepe sa creasca mai repede, iar radacina va fi intarita.

Nu uita ca problema ta apare pe fondul oboselii si slabirii generale a organismului. Deci nu este suficient sa aplici aceasta masca regulat ci ea va fi dublata de o alimentatie corespunzatoare.

Vitaminele si mineralele consumate zilnic au o influenta majora asupra cresterii parului. Fructele, in special citricele, nu iti vor lipsi in nici o zi. Sunt bogate in vitamine, iar dupa o cura de o luna, vei vedea cum parul tau treptat va prinde din nou viata si va fi mai sanatos.

Daca dupa acest tratament nu vei observa nici un rezultat, poti consulta din nou medicul tau pentru a detecta exact cauza problemei. Exista cazuri in care aceste caderi masive de par sunt ereditare, iar sfatul medicului este cea mai buna solutie pentru tine.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#regenerare par, #cresterea parului, #masca par, #intarire fir par , #stiri Rapid