Reinventarea pozitiei misionarului

Marti, 26 Mai 2009, ora 18:46
13683 citiri
Reinventarea pozitiei misionarului
Foto: Onsugar.com

Pozitia misionarului este de baza pentru orice experienta sexuala. Cuplurile conservatoare insa nu vor sa renunte la simpla asezare a barbatului deasupra femeii, iar rutina se instaleaza rapid.

Potrivit unui studiu al cercetatorilor americani, 37% dintre femeile intervievate au recunoscut ca pozitia lor preferata este cea clasica. Dintre ele, doar 12% au avut orgasm dupa partidele in care au incercat numai aceasta pozitie.

Reinventarea pozitiei misionarului devine astfel obligatorie. Schimbarile nu sunt majore, iar contactul ramane acelasi.

Sarea si piperul misionarului reinventat sunt reprezentate de jucariile sexuale si abordarea diferita a partidei sexuale, informeaza Savvymiss.com.

Misionarul "pisica"

Contactul este total in pozitia misionarului. Acest lucru este foarte important la inceput, atunci cand pasiunea atinge cotele cele mai inalte.

Dupa un timp insa, contactul total nu mai este la fel de important, tocmai de aceea, puteti reinventa misionarul prin miscarea pisicii. Pur si simplu ridicati trupul atat cat sa va spijiniti in maini.

Astfel, partenerul va putea sa si vada mai multe, sa va mangaie, iar sexul ar fi diferit de obisnuitele nopti in care rutina instalata a transformat sexul intr-o obligatie.

Jucariile sexuale

Daca ati observat ca firea conservatoare nu se potriveste cu pornirile sexuale ale partenerei, poate ca ar fi mai bine sa ajungeti la un consens.

Misionarul si jucariile sexuale se pot intelege foarte bine, iar placerea va fi garantata.

Daca nu catuse atunci macar un vibrator care sa poata fi o prefata a ceea ce va primi partenera dupa preludiul reinventat.

Daca nici vibratorul nu este preferat, mana poate fi cea mai buna jucarie sexuala. Cubul de gheata va racori putin atmosfera incinsa, iar sexul capata astfel o alta dimensiune.

Atingerile

Mangaierile sunt foarte importante pentru partener. Tocmai de aceea trebuie sa stii cum si unde sa il atingi pentru ca el sa ajunga pe culmile placerii.

Daca nu vrei sa te indepartezi de partenera, iar pozitia misionarului este cea in care te simti cel mai bine, lasa-te macar mangaiat. Incearca sa ridici bazinul si permite-i partenerului sa se joace cu organul tau sexual.

Acelasi lucru il poti face si tu, iar in acest timp nu renuntati la obisnuitele saruturi, soaptele fierbinti si gemetele lascive.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sex misionar, #pozitia misionar imbunatatita, #pozitii sexuale , #stiri Rapid