Singurul om care a bagat bani in Rapid a cedat: Eu, idiotul...

Luni, 19 Mai 2014, ora 23:41
5365 citiri
Singurul om care a bagat bani in Rapid a cedat: Eu, idiotul...
Foto: Sport Total FM

Singurul om care a investit bani la Rapid in ultimul an, antrenorul Viorel Moldovan, a cedat dupa ce echipa din Giulesti nu a primit licenta pentru Liga 1.

Tehnicianul "visiniilor" a lansat un atac dur la adresa finantatorilor Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu.

"Sunt curios si eu sa vad actele. Ma intreb daca acesti patroni... Nu, nu poti sa le spui patroni. Ei imprumuta clubul, ca asa se practica. Sunt creditori. Nimeni nu baga bani in fotbal. Ba da, eu, Viorel Moldovan, idiotul, dau de la mine. Cred ca am bagat vreo 50 de mii de euro. Dar sunt altii care ar trebui sa bage bani. Pai daca esti patronul unei echipe precum Rapid, pai trebuie sa bagi bani! Normal ca sunt cheltuieli, ce ai crezut ca nu sunt cheltuieli? La vremea respectiva spuneau ca sunt niste oameni in spatele lor care apoi i-au abandonat si au ramas singuri. Eu cred ca am investit mai mult decat ei la Rapid, dar nu vreau sa ma cert cu nimeni.

Nu stiu unde s-au dus banii, cum s-au evaporat. Banii din drepturile TV, au fost 200.000 de euro, eu nu stiu unde sunt acest bani. De cand am intrat in insolventa cheltuielile au crescut! Nu e normal. Pai nu vii sa mulgi, nu vii sa mulgi acolo unde sunt probleme!

Clubul asta a fost jefuit si pus pe butuci, jaf a fost... Daca ar trebui declarat falimentul? Cred ca si fara faliment se putea, nu trebuia sa se ajunga chiar aici. Falimentul e una dintre posibilitati, dar pierzi timp", a spus Moldovan la Dolce Sport.

Rapid Bucuresti nu a primit licenta pentru Liga 1 si nu va avea drept de promovare in acest sezon.

Va fi al doilea an in care giulestenii vor fi obligati sa evolueze in divizia secunda din cauza problemelor financiare.

M.D.

#Moldovan bani Rapid, #Viorel Moldovan Rapid, #Rapid licenta Liga 1, #Rapid Liga 2 , #stiri Rapid