Timisoara invinge Rapidul, printr-un gol nevalabil (VIDEO)

Luni, 10 Martie 2008, ora 08:05
2362 citiri
Timisoara invinge Rapidul, printr-un gol nevalabil (VIDEO)

Singurul gol al intalnirii dintre Rapid Bucuresti si Poli Timisoara, transformat de Arman Karamyan in prima repriza, nu a fost valabil, dar tusierul a omis sa ridice fanionul, dupa ce mingea a depasit suprafata terenului in momentul centrarii, fapt recunoscut si de Ion Craciunescu.

"La faza golului a fost o greseala a tusierului. A fost prins in spate si trebuia sa semnalizeze aut, pentru ca mingea a iesit in afara terenului", a spus fostul arbitru FIFA.

Arbitrajul a fost criticat si de antrenorul gazdelor, Mircea Rednic: "Jucatorii nu trebuiau sa se opreasca la faza golului. Ei stiau ce fel de central este Cristi Balaj. Arbitrajul a fost favorabil timisorenilor".

In timp ce jucatorii sai pierdeau acasa, Mircea Rednic se gandea la demisie de pe marginea terenului si acuza galeria pentru esecul echipei.

"Am fi meritat mult mai mult, dar e greu sa joci acasa cand mai sunt 20 de minute si publicul a inceput sa se lege de mine. Nu e normal, puteau sa o faca dupa ce se termina meciul. Datoria lor era sa sustina jucatorii. Nu este usor, dar sa stiti ca nu cedez. Au fost momente in care m-am gandit sa plec, nu vreau ca jucatorii sa sufere. E clar ca e o disputa, dar nu mi se pare corect. Indiferent ce ai cu antrenorul, trebuie sa sustii jucatorii. Sunt unii care abia asteapta sa nu avem rezultate ca sa se ia de mine", a declarat antrenorul Rapidului.

Daniel Pancu il sustine pe Rednic si crede ca mai sunt sanse la castigarea campionatului.

"Inca mai speram la titlu, dar dupa acest meci cred ca nu ne-a mai ramas decat locul doi. E important sa ne revenim cat mai repede si sa nu mai pierdem puncte acasa. Si contracandidatele sunt convins ca se vor mai impiedica. O sa facem tot posibilul sa il tinem pe Rednic la echipa. Sper sa nu plece", a spus Pancu.

Antrenorul Stiintei Timisoara, Dusan Uhrin jr, a declarat dupa terminarea partidei, ca echipa sa a meritat castigarea celor trei puncte.

"Stiam ca ne asteapta un meci foarte greu. Victoria e meritata. Nu merita sa discutam despre arbitri. Au fost momente in care ne-am retras inutil si adversarul si-a creat multe ocazii, dar am rezistat pana la final. Rapid are o echipa foarte buna, avea si cand am jucat impotriva lor cu Mlada Boleslav. Obiectivul nostru este sa jucam in cupele europene", a declarat Uhrin.

Finantatorul Stelei s-a anuntat extrem de multumit de rezultatule partidelor Dinamo-Farul si Rapid-Poli Timisoara, anuntand ca a taiat "doi miei".

"Am avut o zi exceptionala ce pot sa zic. De Lasata Secului, chiar ma intrebam ce cadou voi primi de la Dumnezeu si am primit doua. Am taiat doi miei, Dinamo si Rapid. Meciul din Giulesti l-am vazut cu emotii de parca juca Steaua, binenteles tineam cu Poli si m-am bucurat si de Dinamo, ca a facut egal. Nu era bine nici daca batea Farul, fiindca trebuie sa ma gandesc si la Buzau. A facut si Urziceniul egal, ce mai, o saptamana foarte buna" a declarat latifundiarul.

Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti este ultima calificată la Turneul Final Four al Cupei României, după ce a învins miercuri, în deplasare şi în manşă unică, formaţia Gloria...
Dan Șucu, nervos după apariția stenogramelor compromițătoare: ”Vă rog să mă lăsați în pace!”
Dan Șucu, nervos după apariția stenogramelor compromițătoare: ”Vă rog să mă lăsați în pace!”
Au fost făcute publice discuțiile uluitoare dintre președintele Rapidului, Daniel Niculae, și Liviu Ungurean („Bocciu”), liderul galeriei Rapidului care a fost reținut pentru 30 de zile...
#Rapid, #poli, #Timisoara, #karamyan, #gol, #nevalabil, #contestat, #arbitraj, #Becali, #declaratie , #stiri Rapid