Ziare.com

Un investitor giulestean rupe tacerea: Rapid imi datoreaza 10 milioane

Duminica, 16 Februarie 2014, ora 09:46

   

Un investitor giulestean rupe tacerea: Rapid imi datoreaza 10 milioane
Rapid Bucuresti se afla in grave probleme financiare, momentan insa clubul scapand de faliment, dupa ce judecatorul sindic a dispus pe 14 februarie amanarea discutiilor privind confirmarea planului de reorganizare financiara.

Nicolae Cristescu a declarat faptul ca nu vrea sa faca o afacere din Rapid Bucuresti si ca regreta faptul ca nu a platit toate restantele financiare in momentul in care a preluat clubul, alaturi de asociatul sau, Nicolae Zamfir.

"Rapid imi datoreaza 10 milioane. Suntem disupusi sa cedam 100% fara pretentii materiele. Noi am preluat si activele, si pasivul. Deci sunt cele 23 de milioane, 13 milioane la Zamfir, 10 la mine, mai este o asa-zisa datorie, catre Taher, de 8 milioane de euro. Datoriile catre noi, catre mine si domnul Zamfir, practic nu exista, pentru ca noi nu vom avea niciodata pretentia sa recuperam acei bani.", declara Cristescu la DigiSport.

El a mai declarat faptul ca nu stie de intentia lui Marian Iancu de a investi la Rapid: "Nu am vorbit cu domnul Iancu, dar este asteptat cu bratele deschise la noi. Putem ceda 100%, fara pretentii materiale, daca e vorba de oameni bine intentionati.", incheia investitorul din Grant interventia sa.

D.A.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2442 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bäi frate!! ce DOMNI avem in tarä...

Renunta la milioane €€€€€€€€ fara pretenti...
Milioane ce nu au exista investite,numai pe härtie
sau imaginare.
Cine pote crede povestile"adevarate"???

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor