Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vrei o casa? Credite rapide pe 10 ani, cu loc de parcare gratis

Marti, 28 Aprilie 2009, ora 12:20
2993 citiri
Vrei o casa? Credite rapide pe 10 ani, cu loc de parcare gratis

Pentru ca s-au saturat sa tot astepte relansarea cu adevarat a creditarii de catre banci, dezvoltatorii, ramasi de aproape un an cu locuinte noi pe "stoc", s-au vazut nevoiti sa se transforme in creditori ai clientilor lor.

"Am decis sa introducem creditul la dezvoltator, oferind astfel potentialilor nostri clienti posibilitatea de a achizitiona o locuinta noua, moderna si confortabila", a declarat Razvan Mihalache, administrator Top Birotica, una dintre companiile care au decis sa ofere posibilitatea de achitare in rate a locuintelor pe care le-au construit.

In ciuda momentului in care in care ne aflam, cand accesul la finantare este greoi, nevoia pentru locuinte ramane constanta. Ea chiar se poate acutizeza, crede Mihalache.

"Pana anul trecut piata imobiliara a fost intr-o crestere constanta. Ca motor al dezvoltarii economice, este normal sa genereze si o serie de dorinte si ambitii personale, precum cumpararea unui apartament frumos, dotat cu toate facilitatile" a adaugat Mihalache.

Dupa ce s-au inghesuit ani de zile cate 2-3 familii intr-un apartament minuscul, e normal ca romanii, in special tinerii, sa isi doreasca o casa numai a lor.

"Este de neconceput sa ne reintoarcem la asemenea situatii, dar asta se va intampla daca nu gasim solutii alternative pana la relaxarea creditarii.

Trebuie sa venim in sprijinul oamenilor si sa le oferim alternative pentru un stil de viata cel putin decent. Evident, nu vom inlocui niciodata bancile, insa pana la rezolvarea acestei perioade tensionate, suntem responsabili pentru clientii nostri", a precizat Mihalache.

Astfel, compania Top Birotica ofera posibilitatea de contractare a apartamentelor Champions Residence in regim de creditare, pe o perioada de 10 ani. Indiferent ca este vorba de o garsoniera sau de un apartament de 3 camere, pachetul de finantare include loc de parcare si maxima eficientizare a timpului de achizitie.

"In primul rand, nu exista birocratie. Nu avem nevoie de dosar ca la banca. Contractul pe care il semnam este un act pe care toate partile implicate il abordeaza cu maxima seriozitate. In al doilea rand, rata lunara este mai scazuta decat la banca. Mai mult, pretul total este mai mic decat prin credit bancar.

Iar locul de parcare este inclus. Am incercat sa facem totul pentru clientii nostri, insa un avans mai mic de 30% pentru contractarea in regim de credit la dezvoltator nu este posibil", a completat administratorul Top Birotica.

Noul sistem de achizitie al Top Birotica - prin credit la dezvoltator - va fi lansat cu ocazia editiei din 7-10 mai a Targului National Imobiliar (TNI).

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#credit imobiliar dezvoltator , #stiri Rapid