Mărturia sirianului răpit și torturat de unchiul milionar, patron al unui restaurant din București. "Credeam că mă vor ucide. Aproape mi-am pierdut ochiul stâng"

Miercuri, 10 Iulie 2024, ora 08:59
2942 citiri
Mărturia sirianului răpit și torturat de unchiul milionar, patron al unui restaurant din București. "Credeam că mă vor ucide. Aproape mi-am pierdut ochiul stâng"
Politiștii au reținut cinci persoane în cazul sirianului răpit FOTO Poliția Română

Un sirian de 28 de ani a fost bătut și răpit de pe stradă în noaptea de 4 iulie de unchiul său milionar, Mahir Houmidy, patronul restaurantului „Cetatea din Alep”, și de complicii acestuia. Victima a descris în exclusivitate pentru Gândul momentele de groază prin care a trecut, afirmând că a fost torturat și aproape și-a pierdut un ochi, arată ziarul Gândul.

Polițiștii bucureșteni de la Secția 7 au reținut cinci sirieni implicați în răpire. Anchetatorii au stabilit că între Mahir Houmidy și nepotul său, Maher Salim S., a existat un conflict generat de neplata salariului. Tânărul, care lucra la negru pentru unchiul său, l-a amenințat că va merge la Poliție pentru a reclama exploatarea prin muncă.

„Am ajuns ilegal în România cu ajutorul unei grupări de traficanți de persoane de care unchiul meu nu este deloc străin. Ne-am certat pentru că nu mă mai plătise de mult și l-am amenințat că merg la Poliție. Atunci, cineva mi-a dat cu un scaun în cap”, a declarat Maher Salim S.

După conflict, Mahir Houmidy l-a chemat pe nepot înapoi la restaurant, aparent pentru a-l convinge să nu depună plângere. Maher, temându-se de o nouă agresiune, a luat un cuțit pentru autoapărare. Însă, înainte de a putea reacționa, a fost atacat de unchiul său și de alți patru bărbați. A fost bătut până la inconștiență și aruncat în portbagajul unei mașini.

„Credeam că mă vor ucide. Serios vorbesc. Știam de ce sunt ei în stare. M-au bătut atât de rău că aproape mi-am pierdut ochiul stâng. Când am auzit sirenele de poliție, am știut că sunt salvat”, a mai declarat tânărul sirian.

Maher Salim S. a fost găsit de polițiști în localitatea Voluntari, unde agresorii plănuiau să-l țină captiv sau să-l ucidă. Anchetatorii continuă investigațiile pentru a aduce toți vinovații în fața justiției.

Tragedie evitată în ultimul moment, în Capitală. O cisternă înaltă, plină cu combustibil, oprită înainte să intre în Pasajul Unirii VIDEO
Tragedie evitată în ultimul moment, în Capitală. O cisternă înaltă, plină cu combustibil, oprită înainte să intre în Pasajul Unirii VIDEO
Un echipaj al Poliției Locale din București a oprit în ultimul moment un șofer care conducea o cisternă plină cu combustibil care voia să treacă prin Pasajul Unirea, dar depășea regimul...
Opt percheziții într-un dosar cu produse contrafăcute. Prejudiciul se ridică la 4,8 milioane de lei FOTO/VIDEO
Opt percheziții într-un dosar cu produse contrafăcute. Prejudiciul se ridică la 4,8 milioane de lei FOTO/VIDEO
Poliţiştii de la Economic efectuează, miercuri, 24 iulie, opt percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la domiciliile unor persoane şi punctele de lucru ale unor societăţi...
#rapire, #sirian, #Bucuresti , #rapire
  1. Unul dintre cei mai diabolici pedofili a fost prins, după luni de căutări. Ucigașul fusese eliberat în baza legii recursului compensatoriu
  2. Crima din Brăila. Noi înregistrări telefonice între principalul suspect și mama acestuia. „Nu mi-a găsit nimic” STENOGRAME
  3. Cât costă o înmormântare în România. Prețurile firmelor de pompe funebre după creșterea ajutorului de deces
  4. Peste 98 la sută dintre elevii cu opțiuni completate au intrat la liceu. Câți au fost admiși la prima opțiune
  5. Un spital din România, obligat să plătească daune uriașe după ce o fetiță de 1 an și jumătate s-a infectat cu o bacterie: ”Viața copilului a fost în pericol”
  6. Doi copii au sunat la Poliție ca să facă o farsă. Ce amendă a primit mama minorilor
  7. Avertizări de vreme severă imediată. Localitățile în care vor fi vijelii și va cădea grindină
  8. Scandalul de la Universitatea de Arhitectură București, la un alt nivel. Procurorii ar putea intra pe fir
  9. Un nou ”azil al groazei”, în Argeș. Un bărbat a murit după ce a fost neglijat și a făcut cangrenă la un picior
  10. Român denunțat de un primar din Italia, după ce a lăsat gunoiul pe o zonă verde. „Este corect să se ia măsuri penale”