Rareș Bogdan, mesaj pentru colegii de partid din PNL: "V-aș fi călcat în picioare!" VIDEO

Miercuri, 08 Februarie 2023, ora 15:12
6967 citiri
Rareș Bogdan, mesaj pentru colegii de partid din PNL: "V-aș fi călcat în picioare!" VIDEO
Rareș Bogdan a avut un mesaj dur pentru colegii de partid FOTO Facebook

Rareș Bogdan, europarlamentar, care deține funcția de prim vice-președinte PNL, a avut un mesaj dur pentru colegii săi de partid.

"Le spun colegilor mei de partid, miniştri în special, colegilor mei din conducerea PNL. Băi oameni buni, bucuraţi-vă, faceţi rugăciuni, ridicaţi Slavă lui Dumnezeu că nu mai sunt seara de la ora 21.00 pentru că v-aş fi călcat în picioare pe jumătate dintre voi pentru prostia asta, pentru asta, pentru asta", a afirmat acesta într-un mesaj care a ajuns pe tik tok.

Rareș Bogdan a activat în televiziune, iar în 2019 s-a înscris în Partidul Național Liberal (PNL) și a fost pus cap de listă între candidații la alegerile europarlamentare din 2019.

A absolvit Școala Generală Lucian Blaga, Liceul Teoretic Petru Maior, apoi Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. El a început să lucreze în presă în 2004, ca fondator al cotidianului Ziua de Cluj și a devenit asociat cu postul de televiziune Realitatea TV. A devenit cunoscut prin crearea și realizarea emisiunii „Jocuri de putere”.

@clujlive.ro #raresbogdan #pnl #virgilpopescu #psd #bruxelles #parlamentuleuropean #romania #ue #fyp #fy ♬ sunet original - Cluj Live

#rares bogdan, #mesaj partid, #PNL, #calcat in picioare, #tik tok , #stiri politice