Rareș Bogdan continuă cu atacuri la adresa USR PLUS: „Suntem înjurați de mamă și apoi ne cheamă la discuții”

Joi, 23 Septembrie 2021, ora 15:45
3638 citiri
Rareș Bogdan continuă cu atacuri la adresa USR PLUS: „Suntem înjurați de mamă și apoi ne cheamă la discuții”
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a lansat în ultimele săptămâni atacuri în rafală la adresa USR PLUS FOTO Facebook / Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan continuă seria de atacuri la adresa USR PLUS după ce, miercuri, 22 septembrie, i-a acuzat că „nu știu decât să facă plângeri penale” și că i-ar înjura în Parlament pe reprezentanții PNL.

Rareș Bogdan a afirmat într-o intervenție la Antena 3 că acesta ar fi pentru refacerea coaliției cu USR PLUS, însă reprezentanții acestora din urmă i-ar „înjura de mamă” pe parlamentarii liberali.

„Eu sunt cel moderat din PNL care spune în continuare că trebueie să refacem coaliția cu USR PLUS. Cum să le spun colegilor mei, știți ce îmi spun: ‘Rareș, știi ce ne fac în Parlament?’. Suntem înjurați de mamă și apoi ne cheamă la discuții. Suntem acuzați de lucuri ireale, în curând o să aflăm că tot răul din Europa, din lume este generat de PNL, este cutremurător. Oamenii ăștia nu știu decât de plângeri penale, DNA, procurori”, a relatat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele liberal a subliniat apoi din nou că Florin Cîțu va fi ales președinte al PNL în urma congresului de sâmbătă și că acesta va fi în continuare și premier.

În ultimele săptămâni Rareș Bogdan a lansat un tir de critici la adresa formațiunii conduse de Dacian Cioloș și Dan Barna. La începutul lunii, liberalul a acuzat USR PLUS că „fuge de la guvernare”, și că asta demonstrează iresponsabilitate.

„Comportamentul de a părăsi guvernarea în aplauze arată cel puţin iresponsabilitate dacă nu şi imaturitate politică”, afirma acesta.

Câteva zile mai târziu, pe 11 septembrie, Rareș Bogdan a amenințat USR PLUS că nu vor mai primi 5 ministere dacă se întorc în Guvern, pentru că trebuie să plătească pentru criza pe care au provocat-o odată cu ieșirea de la guvernare.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat sâmbătă, 11 septembrie, că cei din USR PLUS nu vor mai primi 5 ministere dacă se întorc în Guvern, pentru că trebuie să plătească pentru criza pe care au provocat-o.

„Le oferim celor din USR PLUS sansa sa se recredibilizeze, sa se reintoarca. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar vor primi 3-4 minister si pot continua munca pentru cetateni. Nu le mai dam 5 ministere, cu siguranta. Cand fugi si abandonezi cand cresc preturile la energie, cand trebuie sa semnezi PNRR, cand incepe scoala, si tu fugi de la guvernare si te porti iresponsabil, te aliezi cu AUR, pentru greseala facuta si neajunsurile create si criza politica pe care au generat-o, e necesar sa plateasca”, relata liberalul.

Rareș Bogdan a continuat apoi atacurile la adresa USR PLUS la două zile distanță, când a uitat despre amenințările privind scurtarea numărului de ministere, dar a acuzat formațiunea lui Barna și Cioloș că este vinovată de criza politică și că „din cauza încăpățânării și aradicalismului”, USR PLUS a creat „o situație nedorită pentru România”.

Citește și:
Circ în Parlament: aleșii, la un pas să se ia la bătaie când discutau despre majorarea salariilor. George Simion a stins lumina în sală
Circ în Parlament: aleșii, la un pas să se ia la bătaie când discutau despre majorarea salariilor. George Simion a stins lumina în sală
Parlamentarii din Comisia de Muncă s-au certat marți, 27 septembrie, și mai aveau puțin și se luau la bătaie în timp ce se discuta despre mărirea salariilor primarilor, viceprimarilor și...
Cele două scenarii economice pentru România, în viziunea lui Cîțu: "Până acum toate deciziile au mers în direcţia opusă"
Cele două scenarii economice pentru România, în viziunea lui Cîțu: "Până acum toate deciziile au mers în direcţia opusă"
Senatorul PNL Florin Cîţu, fost premier, prezintă două scenarii privind evoluţia economiei în perioada următoare, el arătând că primul, cel prezentat de oficiali, este că ”totul va fi...