Românul selectat la 32 de ani printre cei mai promițători tineri care activează în domeniul energiei la nivel global

Autor: N.G.
Marti, 28 Martie 2023, ora 14:48
3191 citiri
Românul selectat la 32 de ani printre cei mai promițători tineri care activează în domeniul energiei la nivel global
Rareș Hurghiș este printre cei mai promițători tineri care activează în domeniul energiei

Consiliul Mondial al Energiei a anunțat adăugarea a 50 noi membri la programul său Global Future Energy Leaders (FEL). Printre aceștia se numără și românul Rareș Hurghiș, care, la 33 de ani, este considerat unul dintre cei mai promițători viitori lideri din energie la nivel global.

Rareș este doctor al Universității ”Babeș-Bolyai”, iar în prezent este General Manager în cadrul Future Energy Leaders (FEL) România.

Rareș Hurghiș are o experiență de peste 9 ani în sectorul energetic (distribuție și furnizare, gaze naturale și electricitate, energii regenerabile) în cadrul a două din cele mai mari companii de profil din România. Are expertiză în ariile de strategie, dezvoltarea afacerii, financiar, respectiv în implementarea proiectelor strategice și transformaționale. Este interesat de zona de sustenabilitate și de noile tehnologii care ne ajută să reducem impactul asupra mediul în care trăim.

Tinerii lideri în domeniul energiei lucrează pentru a rezolva cele mai presante provocări din lume în domeniul energiei și al sustenabilității și se angajează în dialoguri naționale, regionale și globale pentru a îndeplini viziunea noastră privind umanizarea energiei. Programul își propune să identifice, să încurajeze și să inspire viitoarea generație de lideri în domeniul energiei, facilitând dialogul și discuțiile despre evoluțiile critice din sectorul energetic.

Membrii programului global Future Energy Leaders sunt tineri profesioniști excepționali care împărtășesc angajamentul de a modela viitorul energiei, de a rezolva cele mai presante provocări ale lumii în materie de energie și sustenabilitate și de a se angaja în dialoguri naționale, regionale și globale pentru a îndeplini viziunea Humanising Energy.

Comunitatea globală Future Energy Leaders a Consiliului Mondial al Energiei reprezintă 61 de țări și fiecare continent, cu membri din medii diverse din toate domeniile ecosistemului energetic, inclusiv guvern, afaceri și industrie, mediul academic și cercetare, finanțe, ONG-uri, petrol și gaze, surse regenerabile, tehnologie, inovație și start-up-uri, inginerie și construcții și utilități.

Global Future Energy Leaders este platforma destinată să inspire și să modeleze liderii din sectorul energetic. Programul este conceput pentru a facilita, pentru o perioadă de maxim 3 ani, interacțiunea între un număr riguros selectat de participanți din toată lumea și pentru a face posibilă colaborarea regională și internațională.

#rares hurghis, #energie, #Global Future Energy Leaders , #stiri economice