Primarul absent Rares Manescu raspunde acuzatiilor de tradare si blat

Sambata, 12 Martie 2016, ora 12:20
5433 citiri
Primarul absent Rares Manescu raspunde acuzatiilor de tradare si blat
Foto: Facebook/Rares Manescu

Primarul Sectorului 6, Rares Manescu, a transmis o scrisoare colegilor sai din PNL, in care sustine ca nu a facut niciun blat cu PSD, asa cum s-ar fi lasat sa se inteleaga in ultima vreme.

Edilul face aceste precizari din respect pentru colegii sai si spune ca nu vrea ca zvonurile sa faca rau partidului.

"A vorbi despre posibilitatea unui 'blat' cu PSD in Sectorul 6 este o mare minciuna, iar ea este promovata de cei care doresc un PNL slab, prins in certuri interne. Sunt liberal de patru generatii. Provin dintr-o familie care se identifica cu acest partid.

Strabunicul meu a fost membru al PNL inca de la infiintarea partidului, tatal meu a fost demnitar liberal si ultimul secretar general al Tineretului National Liberal inainte de desfiintarea PNL, in 1947, iar eu sunt membru al paridului inca de la reinfiintarea sa in ianuarie 1990. Multi dintre dumneavostra ma cunosc de multi ani si au luptat alaturi de mine pentru acest partid si pentru tot ceea ce reprezinta el pentru Romania", a transmis Manescu pe Facebook.

Acesta a punctat ca niciodata nu s-a gandit sa tradeze PNL si ca nu a plecat niciodata din formatiune.

Cine sunt candidatii PNL la primariile de sector din Bucuresti (Video)

"Atunci cand unii construiau zvonuri despre plecarea mea, eu, alaturi de dvs., obtineam niste rezultate exceptionale in alegeri, asa cum au fost cele de la momentul alegerilor prezidentiale din 2014.

In acelasi timp, nu voi abdica de la principiile mele de a face politica in mod civilizat. Sunt adeptul unui mediu politic civilizat, fara injurii si atacuri murdare. Imi place sa lucrez in echipa, iar echipa mea este PNL Sector 6! Nu imi voi abandona niciodata coechipierii, mai ales in momentele grele", a continuat Rares Manescu.

Edilul mentioneaza ca organizatia PNL Sectorul 6 si intreg partidul se pot baza pe sprijinul sau in continuare.

"Zvonuri si intoxicari vor mai fi, dar ele vor avea acelasi rezultat: ne vor uni si mai mult pe noi, cei care am lucrat impreuna in PNL Sector 6, timp de atatia ani.

Este momentul sa trimitem aceste zvonuri acolo unde le este locul: la cosul de gunoi, si sa acordam atentie lucrurilor care conteaza cu adevarat. Ne asteapta un an dificil, cu batalii importante, iar prima dintre ele este cea pentru functia de primar al Sectorului 6", a punctat Manescu.

Mai mult, spune el, organizatia PNL Sector 6 a fost mereu una puternica si acest lucru este demonstrat de rezultatele avute in mod constant si de acei multi oamenii de valoare pe care i-a oferit in decursul anilor.

"Avand intreaga Organizatie PNL Sector 6 in spate, candidatul liberal pentru functia de Primar al Sectorului 6 este de neoprit. Ramanem uniti, vom fi victoriosi", a incheiat Manescu.

Reactia acestuia vine dupa ce Vasile Blaga a sustinut intr-o emisiune de televiziune ca ar exista anumite intelegeri intre PSD si PNL in privinta acestui sector.

Pe cine pun liberalii candidat pentru Sectorul 6: Adriana Saftoiu sau Andreea Paul?

In ultimele zile s-a vehiculat faptul ca pentru Primaria Sectorului 6, PNL ar putea trimite in lupta pe Adriana Saftoiu sau Andreea Paul.

Anunt radical despre unul dintre cei mai contestati primari din Bucuresti: Ce va face Rares Manescu

In intregul mandat, primarul Manescu a infuriat bucurestenii din Sectorul 6 prin faptul ca este ca si inexistent, nu isi face aparitia nici la Primarie, nici prin sector si nu le raspunde la sesizari.

A.G.

#Rares Manescu scrisoare colegi, #Rares Manescu acuzat blat PSD, #Rares Manescu primar sector6 , #Primaria Sectorului 6