Rares Manescu: Fiecare membru PNL sa se implice activ in alegerea lui Crin Antonescu

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 13:42
4791 citiri
Rares Manescu: Fiecare membru PNL sa se implice activ in alegerea lui Crin Antonescu
Foto: pnl6.ro

Primarul sectorului 6, Rares Manescu, a cerut ca fiecare membru PNL sa se implice activ in alegerea lui Crin Antonescu in functia de presedinte al Romaniei.

Declaratiile sale vin dupa ce, vineri, fostul premier Calin Popescu Tariceanu a cerut organizarea de alegeri interne in PNL pentru stabilirea candidatului liberal pentru alegerile prezidentiale din 2014.

"PNL este un partid serios, un partener activ intr-o coalitie aflata la guvernare si care are un candidat la functia de presedinte al Romaniei, in persoana lui Crin Antonescu. In acest moment, o discutie referitoare la propunerea PNL, si in fapt a USL, nu isi are rostul pentru ca decizia a fost deja luata", a spus vicepresedintele PNL, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Edilul liberal a subliniat faptul ca Crin Antonescu este candidatul pentru functia de presedinte al Romaniei, recunoscut ca atare de Congresele celor trei partide componente ale USL.

Astfel, in cadrul PNL, dezbaterea interna asupra persoanei desemnate de PNL pentru functia de presedinte al Romaniei "este incheiata si statuata de cel mai inalt for de conducere al PNL - Congresul".

"Asadar, in acest moment, fiecare membru al PNL trebuie sa se implice activ in pregatirea alegerilor prezidentiale si alegerea domnului Crin Antonescu in functia de presedinte al Romaniei", a cerut Rares Manescu.

Tariceanu vrea prezidentiale la termen si vot in PNL pentru stabilirea candidatului

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu doreste sa se organizeze alegeri interne in PNL pentru stabilirea candidatului liberal pentru alegerile prezidentiale din 2014, dupa modelul partidelor din Statele Unite ale Americii.

"Vreau sa fac propunerea ca, in PNL, desemnarea candidatului sa se faca pe baza unui scrutin intern si alegeri interne - in America se numeste 'primaries', alegeri interne pentru desemnarea candidatului la Presedintie.

Acest sistem da posibilitatea unui membru al PNL sa aleaga. Alegerile interne vor permite de asemenea sa selectam dintr-un manunchi de candidati pe cel mai bun si sa aiba cele mai mari sanse de izbanda apoi", a declarat Calin Popescu Tariceanu, vineri, intr-o conferinta de presa.

F.N.

Eveniment Quarterly Report

Opinie: Ce caută Ciolacu la Washington?
Opinie: Ce caută Ciolacu la Washington?
Premierul pare să fi mers în SUA pentru palmares, fiindcă nici din program, nici din întâlnirile avute nu rezultă vreun acord semnat, o investiție antamată sau o promisiune făcută pentru...
Cine este „locotenentul” lui Cătălin Cherecheș. Suma uriașă câștigată la pariuri sportive de primarul interimar din Baia Mare
Cine este „locotenentul” lui Cătălin Cherecheș. Suma uriașă câștigată la pariuri sportive de primarul interimar din Baia Mare
Consiliul Local Baia Mare a votat, luni, alegerea viceprimarului Doru Dăncuş (PNŢCD) în funcţia de primar interimar al municipiului, până la organizarea noilor alegeri. La şedinţă au fost...
#Rares Manescu sustinere Crin Antonescu, #Manescu alegere Antonescu presedinte, #Manescu Crin Antonescu alegeri prezidentiale, #Crin Antonescu candidat PNL prezidentiale , #Primaria Sectorului 6