Se strang semnaturi pentru demiterea primarului sectorului 6, Rares Manescu

Joi, 04 Iunie 2015, ora 21:05
4765 citiri
Se strang semnaturi pentru demiterea primarului sectorului 6, Rares Manescu
Foto: Facebook/Rares Manescu

O campanie pentru strangerea de semnaturi in vederea demiterii primarului Rares Manescu a inceput, joi, in sectorul 6 al Capitalei, a declarat Stefan Florescu, presedintele Fundatiei "Din suflet, pentru suflet".

Acesta a precizat ca au fost amplasate corturi in sapte puncte de pe raza sectorului 6, unde cetatenii pot veni sa semneze.

Este vorba despre intersectia str. Brasov cu 1 Mai, intersectia str. Drumul Taberei cu str. Brasov, intersectia sos. Virtutii cu bd. Constructorilor, intersectia bd. Iuliu Maniu cu sos. Virtutii, bd. Iuliu Maniu - Piata Veteranilor, bd. Iuliu Maniu - Piata Gorjului si Calea Crangasi - Piata Crangasi.

"Trebuie sa strangem 25% din numarul persoanelor din sector cu drept de vot, respectiv circa 92.000 de semnaturi. Eu cred ca, in maxim o luna jumatate cat am aprobarea, le vom strange pe toate fara probleme. Oamenii sunt nemultumiti ca (primarul - n.red.) nu s-a tinut de cuvant si nu a respectat programul din campanie.

Mizeria din sector, gropile din asfalt, lipsa locurilor de parcare, parcurile, locurile de joaca lasate in paragina sunt doar cateva motive de nemultumire. A promis ca reabiliteaza toate blocurile din sector si nu a reabilitat nici macar 2%. Mai mult, oamenii nu l-au vazut niciodata in sector, de cate ori l-au cautat a fost absent si de la primarie", a sustinut Stefan Florescu.

Protest in Drumul Taberei: Ce i se imputa primarului sectorului 6

Initiatorul campaniei a spus ca toate semnaturile care vor fi stranse vor fi transmise catre Prefectura Capitalei, pentru ca prin ordin de prefect sa se faca un referendum local, care sa decida in final demiterea sau nu a edilului.

"Foarte multi cetateni din sectorul 6 ni s-au adresat prin intermediul Fundatiei 'Din suflet, pentru suflet', solicitandu-ne sa declansam o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea primarului Manescu. Sunt convins ca va fi demis, pentru ca lumea este foarte suparata", a mentionat Florescu.

Potrivit acestuia, Primaria Municipiului Bucuresti a autorizat campania de strangere de semnaturi pentru demiterea primarului Rares Manescu inca din 1 iunie, aceasta urmand a se desfasura pana pe 15 iulie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#semnaturi demitere Rares Manescu, #demitere Rares Manescu, #semnaturi demitere primar Manescu , #Primaria Sectorului 6