Oprescu: Va spun clar si deschis ca il sprijin doar pe candidatul USL, Manescu

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 18:56
2621 citiri
Oprescu: Va spun clar si deschis ca il sprijin doar pe candidatul USL, Manescu

Candidatul USL la Primaria Sectorului 6, Rares Manescu, a participat, sambata, 2 mai, la o intalnire cu membrii USL Sector 6, la care a fost invitat si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Primarul general si-a declarat inca o data sustinerea fata de candidatul USL, Rares Manescu, si a negat orice legatura cu Stefan Florescu, apreciind campania acestuia din urma ca fiind una "benigna", fara impact asupra alegatorilor, si in acelasi timp mincinoasa.

Din partea PSD, la intalnire au participat Iuliana Stratulat, presedintele PSD Sector 6, si senatorul Gabriel Mutu.

Alegeri Bucuresti 2012

"Nu am nicio legatura cu acest candidat, Florescu, si vreau sa lamurim acest lucru. Din momentul in care o alianta declara deschis si corect ca ma sprijina, asa cum s-a intamplat inca de la inceputul campaniei, eu raspund clar si deschis ca il sprijin pe candidatul USL, Rares Manescu. Am vazut si la alte sectoare tot felul de candidati care-si fac campanie cu stampila 'Garantat Oprescu'. Unul n-a venit cu stampila care sa spuna 'eu il garantez pe Oprescu'... Imi doresc sa nu existe niciun dubiu cu privire la aceasta inadvertenta cu Florescu", a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Acesta a mai spus ca toate datele pe care le are la dispozitie arata ca Rares Manescu este intr-o pozitie foarte buna fata de actualul primar, Cristian Poteras.

Alegeri Bucuresti 2012

"Scoateti deci oamenii la vot! Un singur om este capabil sa-l bata pe Poteras si acesta este Rares Manescu. Hai sa transformam in vot aceast adevar!", i-a indemnat Oprescu pe reprezentatii USL Sector 6.

La randul sau, Rares Manescu a reamintit proiectele pe care le va realiza impreuna cu Sorin Oprescu - primul spital din sectorul 6, rezolvarea problemei cainilor fara stapan, fluidizarea traficului pe marile artere din sector, siguranta copiilor si crearea de noi locuri de munca.

"Vreau sa va multumesc pentru tot efortul depus. Am ajuns aici datorita unei echipe USL puternice in sectorul 6. Ii multumesc domnului primar general Sorin Oprescu pentru sprijinul clar fata de mine pe care azi l-a reconfirmat", a afirmat Rares Manescu.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a atras atentia asupra campaniilor murdare care se vor amplifica in ultima saptamana de campanie, avertizand membrii USL ca trebuie sa se astepte la atacuri din partea celor care nu mai au nimic de pierdut, dar ca aceste atacuri nu vor face decat sa-l creasca in sondaje pe candidatul USL, Rares Manescu.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Șansele ca PSD și PNL să aibă un candidat comun la Primăria Capitalei. Răspunsul lui Marcel Ciolacu
Șansele ca PSD și PNL să aibă un candidat comun la Primăria Capitalei. Răspunsul lui Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, şi-a exprimat convingerea marţi, 27 februarie, că o să fie un candidat comun PNL - PSD pentru Primăria Capitalei. Întrebat, la Palatul...
Ce spune Administrația Prezidențială despre vila RA-APPS din centrul Bucureștiului care ar fi modernizată cu 7 milioane de euro pentru Iohannis
Ce spune Administrația Prezidențială despre vila RA-APPS din centrul Bucureștiului care ar fi modernizată cu 7 milioane de euro pentru Iohannis
Administraţia Prezidenţială a informat că nu există nicio solicitare din partea preşedintelui Klaus Iohannis pentru atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru organizarea...
#Rares Manescu sustinut Sorin Oprescu, #Oprescu sprijin Rares Manescu , #stiri Rares Manescu