Rares Manescu (USL): Sectorul 6 arata ca o sorcova, eu il voi face superb

Sambata, 26 Mai 2012, ora 14:31
4226 citiri
Rares Manescu (USL): Sectorul 6 arata ca o sorcova, eu il voi face superb
Foto: Ziare.com

Candidatul USL la Primaria sectorului 6, Rares Manescu, considera ca principalul sau contracandidat este candidatul din partea PDL, Cristian Poteras.

Intrebat care este principalul sau contracandidat, Rares Manescu a declarat ca il considera un adversar pe masura pe candidatul PDL la Primaria sectorul 6, Cristian Poteras.

Silviu Vaduva (PDL): Sorin Oprescu nu a realizat niciun proiect in 4 ani

"Principalul meu adversar este candidatul din partea PDL. De ce il consider principalul adversar? Pentru ca, in sondaje, este pe locul doi. Mult in spate, dar pe locul al doilea", a declarat social-democratul, sambata, la TV Ziare.com.

Totodata, Rares Manescu a tinut sa sublinieze ca un primar care nu este sustinut de consilieri va lucra foarte greu, insa nu este cazul sau: "Din fericire, USL are in Consiliu un scor ce depaseste 60%. Si nu vor exista neintelegeri intre PSD si PNL, listele au fost facute pe principiul paritatii".

Rugat de cititorii Ziare.com sa spuna ce va face, in calitate de primar al sectorului 6, in privinta spatiilor verzi, Rares Manescu a atras atentia va demara o campanie de curatire a acestui sector al Capitalei.

"Sectorul 6 este pe ultimul loc la spatiile verzi pe cap de locuitor din Bucuresti. Asa este. Vom aduna gunoaiele si vom scoate din paragina spatiile verzi (...) Asa este. Sectorul 6 arata ca o sorcova, din cauza bannerelor si afiselor puse ilegal. Se poate rezolva si aceasta problema", a afirmat Manescu.

De asemenea, candidatul USL la Primaria sectorului 6 a dat asigurari ca unul dintre principalele proiecte ale Uniunii este crearea de locuri de munca: "Vrem sa cream locuri de munca printr-un pachet de masuri legislative si administrative pe care il pregatim. Prin dezvoltarea unor proiecte - lacul de agrement lacul Morii, prin reabilitarea spitalelor - se pot crea noi locuri de munca".

Cum va arata sectorul 6 dupa patru ani de mandat cu Rares Manescu primar? "Nu vom mai fi cetateni de mana a doua. Nu ne va mai fi rusine sa traim in acest sector (...) Piata Gorjului, Piata Veteranilor si Piata Drumul Taberei vor fi reamenajate. Vom rezolva problema parcarilor, a locurilor de joaca pentru copii".

"Panselute nici eu nu mai vreau, metroul va fi gata in trei ani, masurile pentru degajarea arterelor de circulatie vom incepe sa le punem in aplicare dupa 11 iunie. Asfaltarea se face pe marile bulevarde (...) Sigur ca vom construi piste de biciclete. Dar, mai intai, trebuie sa deblocam trotuarele si sa cream locuri de parcare. Nu e greu sa faci piste pentru biciclisti", a adaugat candidatul USL.

Un candidat la Primarie promite spatii pentru sex, pentru viitorul copiilor "nostrii"

Nu in ultimul rand, Manescu a tinut sa precizeze ca specialistii din Primaria sectorului 6 nu vor fi inlaturati, indiferent de culoarea lor politica, pentru ca Romania are nevoie de specialisti.

"Din politicienii actuali, imi place foarte modul de a face politica al domnului Antonescu (...) Cei care dau bani pentru voturi fac ceva ilegal si vor suporta consecintele. Nu am practicat niciodata mita electorala si nici n-o voi practica vreodata (...)

Nu vreau sa fiu un primar ascuns, un primar inexistent. Vreau sa vorbesc cu oamenii, se le aflu problemele. Daca imi veti acorda votul dumneavoastra, voi face din sectorul 6 un sector superb. Masuri si solutii exista. Trebuie doar sa vrei", a conchis candidatul USL la Primaria sectorului 6, Rares Manescu.

Citește și:
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Miniștrii invizibili din cabinetul Ciucă. Puțini români știu cine sunt titularii posturilor de la Economie, Turism sau Cultură
Ministrul de Externe Bogdan Aurescu, cel al Transporturilor Sorin Grindeanu, ministrul Dezvoltării Cseke Attila şi cel al Mediului Tanczos Barna urcă în topul vizibilităţii pe luna februarie....
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Șoșoacă a ajuns ”vedetă” în presa din Ucraina: ”Crede că românii nu primesc educație în limba maternă și își pierd cultura”
Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în atenția presei de la Kiev, după declarațiile privind anexarea unor teritorii care au aparținut în trecut României. Publicația FOCUS îi dedică un...
#Rares Manescu contrancandidat Cristian Poteras, #Rares Manescu candidat USL sector 6, #alegeri locale 2012 , #stiri Rares Manescu